Închide meniul

Gabi Tamaș, fabulos după Voluntari – Viitorul 1-0: "Ne interesează punctele. Fotbal jucăm la anul!"

Alexandru Ivan Publicat: 26 aprilie 2021, 19:53

Reclamă
Gabi Tamaș, fabulos după Voluntari – Viitorul 1-0: "Ne interesează punctele. Fotbal jucăm la anul!"

Gabi Tamaș, răspuns dur pentru Dorin Goian

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FC Voluntari a învins-o din nou pe Viitorul și s-a distanțat de zona roșie a clasamentului. Ilfovenii au patru puncte peste locurile de baraj. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș: "Ne interesează doar punctele"

Gabi Tamaș a recunoscut că FC Voluntari nu e interesată de spectacol, ci vrea doar să strângă puncte. În acest sezon, ilfovenii au înscris cel puțin două goluri în doar șapte meciuri.

"Noi ne-am atins scopul. Până la sfârșit trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Eu cred că toți am făcut un efort mare. N-am jucat extraordinar, dar noi am venit sa luăm puncte. Am vorbit și cu conducerea. Nu mai vrem să jucăm fotbal. Vream doar punctele. Fotbal jucăm la anul!

N-avem spectacol că n-avem spectatori. Nu mă interesează să joc frumos. Eu vreau să nu pierd, nu luăm gol. Nu ne mai e frică de retrogradare", a declarat Gabi Tamaș, după Voluntari – Viitorul 1-0.

Gabi Tamaș, după Voluntari – Viitorul 1-0

Gabi Tamaș a fost implicat într-o faza controversată în minutul 13. Juhvel Tsoumou a căzut în careu de lângă fostul fundaș de la FCSB, iar banca Viitorului a sărit în aer. Arbitrul nu a dictat penalty.

Reclamă

"Nu am discutat nimic cu Tsoumou. Nu știu dacă a fost penalty. Îmi luase fața și a căzut în fața mea. Eu nu pot să zic că a fost penalty", a mai spus Gabi Tamaș.

Voluntari a înregistrat a doua victorie consecutivă în fața Viitorului. Ilfovenii câștigaseră cu 1-0 la Ovidiu în returul din sezonul regulat. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și