Închide meniul
NEWS ALERT

Gabi Tamaş s-a săturat! Nu mai vrea să fie căpitan şi preşedinte la FC Voluntari: „Mă cam doare capul. Nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2021, 10:29

Gabi Tamaş s-a săturat! Nu mai vrea să fie căpitan şi preşedinte la FC Voluntari: „Mă cam doare capul. Nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal!

Gabi Tamaş, dezvăluire incredibilă despre incidentul din 2013

AS.ro

Tamaş a anunţat că nu mai face faţă presiunii şi că este decis să se concentreze numai pe cariera fotbalistică. În luna decembrie se va hotărî dacă îşi agaţă ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş s-a săturat şi nu mai vrea să fie căpitan la FC Voluntari

Hai să o lămurim şi pe asta cu preşedintele că deja mă cam doare capul. Am discutat şi cu Mister acum, voi discuta şi după această conferinţă. Am avut foarte multe pe cap, vă daţi seama când s-a pus problema şi a spus domnul primar că ar vrea să fiu preşedintele echipei…nu cred că este bine pentru că foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri. Eu deocamdată sunt un jucător de fotbal, până în decembrie pe asta vreau să mă axez.

Am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan. Asta e decizia mea, voi vrea să mă axez doar pe fotbal şi să dau totul pe teren în calitate de fotbalist. Fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic altceva. Probabil e presiunea prea mare. Ştiţi cum e la un club de fotbal, sunt foarte multe nemulţumiri şi nu aş vrea să intru în detalii. Mai bine mă axez pe ceea ce ştiu să fac, din decembrie vom vedea dacă voi continua fotbalul sau nu„, a declarat Gabi Tamaş la o conferinţă de presă.

Fundaşul ilfovenilor a dezvăluit că nu îşi mai doreşte să stea toată ziua la club şi că se teme pentru sănătatea lui.

Se încearcă din răsputeri să se rezolve anumite probleme la club. Eu sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal. Nu are rost. Normal că mă afectează. Sunt multe probleme, mici, mari, cum sunt ele. La un club de fotbal şi dacă sunt salariile plătite la zi jucătorii sunt nemulţumiţi. Eu vin pe la 8 aici şi ajung la 6 acasă. La fotbal cine mai joacă?

Reclamă

(Ţi-a spus cineva că e nemulţumit de tine?) Da, Gabi Tamaş. Nu mi-a zis nimeni. Dacă ar fi cineva nemulţumit de mine credeţi că le-aş da banderola aşa? (De ce să renunţi?) Pentru că aşa vreau eu„, a mai spus Tamaş.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și