Închide meniul

Gabriel Tamaş, la FCSB? "Am lucrat și mai lucrez cu Gigi Becali. Dacă mă vrea, mai lucrez iar!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 7:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Gabriel Tamaş, la FCSB? "Am lucrat și mai lucrez cu Gigi Becali. Dacă mă vrea, mai lucrez iar!"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gabriel Tamaş, dispus să revină la FCSB

"Am lucrat și mai lucrez cu Gigi Becali. Dacă mă vrea, mai lucrez iar! Dar cât credeți că mai pot juca? Patru ani? Mă cam dor oasele, bătrânețea se simte deja, dar sper și eu să mai apuc să joc trei sau patru ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred eu că mă văd antrenor. La noi în țară în orice caz nu. La câte probleme avem noi în fotbalul românesc… Poate în altă țară, nu la noi”, a spus Tamaş.

Tamaş a mai jucat pentru FCSB în perioadele ianuarie – august 2015 şi în februarie – 2016 – iulie 2017. El a câştigat un titlu, o Cupă a României şi două Cupe ale Ligii României. 

Gabriel Tamaş, despre echipa naţională a României 

Gabriel Tamaş a vorbit despre echipa naţională. Chiar dacă a avut un conflict cu actualul selecţioner pe vremea când era la FCSB, Tamaş spune că Rădoi nu trebuie schimbat.

"Normal că am văzut jocul echipei naționale. Nu știu, nu știu… doare că nu mai putem să batem echipe ca Irlanda de Nord, Islanda, dar asta e realitatea, ce putem să facem?

Reclamă

Nu cred, nu avem cum să schimbăm fotbalul. Iar puneți întrebări capcană? (n.r: dacă trebuie schimbat selecționerul). Nu, de ce să schimbăm selecționerul?", a spus Tamaş.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și