Închide meniul

Galatasaray nu a renunţat definitiv la transferul lui Olimpiu Moruţan. „Probabil vor relua negocierile la sfârşitul lunii”. Ce aşteaptă turcii pentru a-i face o ofertă lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2021, 10:00

Galatasaray nu a renunţat definitiv la transferul lui Olimpiu Moruţan. „Probabil vor relua negocierile la sfârşitul lunii. Ce aşteaptă turcii pentru a-i face o ofertă lui FCSB

Galatasaray nu a renunţat definitiv la transferul lui Olimpiu Moruţan

Profimediaimages

Mijlocaşul de 22 de ani încă are motive să spere că va pleca, în această vară, la echipa lui Fatih Terim. Gruparea Istanbul încearcă să facă o „revoluţie” în lot şi să facă rost de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray nu a renunţat definitiv la transferul lui Olimpiu Moruţan

Nu ştiu dacă sunt închise, jucătorul place antrenorului, în acest moment vor să scape de jucătorii care câştigă 4-5 milioane, cum e Falcao, alţi străini care au venit pe bani mulţi, au îmbătrânit, s-au accidentat şi Galata e în criză.

Sunt şanse puţine să ajungă şi în grupele Europa League, aşa cum merge Galata acum. Are nevoie de o restructurare, chiar Terim mi-a zis că n-are echipa de Liga Campionilor, are echipa de Europa League şi îşi doreşte ca în următorii 2-3 ani să facă o echipă aşa cum a avut-o în acele timpuri„, a declarat Giovanni Becali la telekomsport.ro.

Gigi Becali nu este dispus să accepte vreo ofertă mai mică de 10 milioane de euro. Conducătorii lui Galatasaray şi-ar fi dorit să plătească numai jumătate din această sumă.

N-a fost nicio ofertă, oferta a fost făcută de clubul Steaua (n.r. – FCSB), printr-o procură exclusivă de 10 milioane de euro şi nu lasă nici 100.000 mai jos, aşa că Galata a încetat pt moment aceste discuţii. Probabil le voi relua ei mai târziu, spre sfârşitul lunii, dacă Galata mai scapă de unii jucători cu contracte mari.

Reclamă

Ei se gândeau la 5-7 milioane şi cred că ar fi dispuşi, poate să spună şi 5, poate să spună şi 7. Nu ştiu, ştiu doar că din partea clubului FCSB nu există altă opţiune, doar 10 milioane de euro” a mai spus agentul de jucători.

Ce a declarat Fatih Terim despre Olimpiu Moruţan

Galatasaray Istanbul a insistat pentru Olimpiu Moruţan la indicaţiile antrenorului Fatih Terim. Acesta a anunţat însă că tratativele au fost stopate, pentru moment, în mod oficial.

Moruțan este un jucător talentat și poate deveni mai bun în viitor. Eu și președintele am vorbit despre ce efort economic al presupune acest transfer. Președintele a spus că nu putem face asta. Transferurile pe alte poziții sunt mai urgente în acest moment”, a declarat Terim pentru presa din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și