Închide meniul

Galerie Foto | Fabulos! Gigi de la Craiova vrea înapoi pe Oblemenco. Secretul cel mai bine păzit al lui Adrian Mititelu s-a aflat

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 12:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Galerie Foto | Fabulos! Gigi de la Craiova vrea înapoi pe Oblemenco. Secretul cel mai bine păzit al lui Adrian Mititelu s-a aflat

Mediafax Foto / Remus Badea via hepta

Fabulos! Gigi de la Craiova vrea înapoi pe Oblemenco. Secretul cel mai bine păzit al lui Adrian Mititelu s-a aflat

Mititelu, patronul formației, a trimis o înștiințarea oficială filialei PSD din oraș pentru a evolua pe ”Ion Oblemenco” din sezonul viitor. Omul de afaceri din Olteni a încercat de mai multe ori să obțină aprobarea autorităților locale, dar încercările sale au fost sortite eșecului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Gigi Mititelu îl susține pe Gigi Becali

Adrian Mititelu e convins că Gigi Becali are şanse mari să câştige numele FC Steaua. Becali este în continuare în conflict cu armata, care nu vrea nici măcar ca FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea.

“Totul este clar, vă spune unul cu experienţa şi mai ales că acum cunosc bine speţa lor. Actualul club din Liga 1 e de departe continuatorul Clubului Sportiv al Armatei, înscris în campionat în 1947 şi nimeni nu poate contesta asta. 

Mă surprinde că există proces la Tribunalul Bucureşti, pentru că nu e de competenţa unei instanţe civile să judece speţa legată exclusiv sportiv, de palmares, mai ales că CSA Steaua nu e afiliat şi nu poate fi luat in seamă procesul pentru palmares. Aşa ceva nu se câştigă, nu se cumpără, e tâmpenie”, a declarat Adrian Mititelu pentru Radio Sport 1.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și