Închide meniul

Galerie Foto | Jucătorii lui FCSB au reluat antrenamentele în timpul pandemiei. Mesajul echipei lui Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 19:30

Galerie Foto | Jucătorii lui FCSB au reluat antrenamentele în timpul pandemiei. Mesajul echipei lui Becali

Facebook FCSB

Galerie Foto | Jucătorii lui FCSB au reluat antrenamentele în timpul pandemiei. Mesajul echipei lui Becali

Cei mai importanți jucători au fost prezenți la testele Covid-19, printre ei aflându-se Dennis Man și Florinel Coman, cei mai bine cotați jucători pe care Becali vrea să îi vândă din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul echipei FCSB pe rețelele de socializare

Cei de la FCSB au postat un mesaj în care au anunțat că toți fotbaliștii au fost testați. De asemenea, ei vor primi rezultatele sâmbătă și se vor antrena în grupuri de câte patru.

”FCSB a reluat activitatea odată cu expirarea stării de urgență. Jucătorii și membrii staff-ului au intrat în cantonament la Baza Sportivă FCSB, unde vor rămâne cel puțin 14 zile.

Toți membrii delegației roș-albastre au fost supuși testelor COVID-19 și triajului epidemiologic, în conformitate cu normele în vigoare.

De sâmbătă, când vor primi rezultatele testelor COVID-19, jucătorii vor începe antrenamentele în serii de câte patru, fiecare serie fiind supervizată de câte un membru al staff-ului tehnic și medical!”, se arată în mesajul postat de roș-albaștrii.

Reclamă

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și