Închide meniul

GALERIE FOTO | Oltenii, încântaţi de metodele lui Bergodi. Care este programul Craiovei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 15:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

GALERIE FOTO | Oltenii, încântaţi de metodele lui Bergodi. Care este programul Craiovei

Facebook - Universitatea Craiova

Oltenii se simt bine sub comanda lui Bergodi

Toţi jucătorii s-au antrenat cu zâmbetul pe buze, mai ales că tot azi, 28 mai, Klaus Iohannis a făcut marele anunţ că activităţile sportive revin la normal de la 1 iunie. Jucătorii Universităţii Craiova au trecut cu bine şi peste al treilea rând de teste de COVID-19 şi vor putea începe antrenamentele de grup. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Cristiano Bergodi coordonează şedinţele de pregătire, după ce a ieşit din carantină. Italianul a anunţat deja că va face tot posibilul pentru a aduce titlul în Bănie. 

Care este programul Craiovei 

Liga 1 are toate şansele să se reia în weekendul 13-14 iunie. Din informaţiile AntenaSport, Universitatea Craiova şi-a programat săptămâna viitoare primele amicale. Se va întâlni de două ori în aceeaşi zi cu Viitorul, dar mai are nevoie de acordul autorităţilor locale. Echipa lui Hagi se va deplasa la Craiova pentru cele două partide de verificare. 

Oltenii ocupă locul 3 în Liga 1, la egalitate cu FCSB şi la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj. În primul joc oficial, Universitatea Craiova o va întâlni pe propriul teren pe FC Botoşani. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și