Închide meniul

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | Mario Camora trage un semnal de alarmă după victoria chinuită a campioanei: ”Vorbim și de un blocaj!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 22:07

Reclamă
Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | Mario Camora trage un semnal de alarmă după victoria chinuită a campioanei: ”Vorbim și de un blocaj!”

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi - CFR Cluj 2-1

Mario Camora e căpitanul lui CFR Cluj / Profimedia

Mario Camora trage un semnal de alarmă după Gaz Metan – CFR Cluj 1-2

”Sunt fericit pentru victorie. Trebuia să fie 2-0 sau 3-0 la pauză pentru noi. Au fost trei meciuri în care am fost egalați pe final. Meritam victoria. E o victorie importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vorbim și de un blocaj. Am avut spațiu, dar nu am făcut pressing. Ei au venit de 2-3 ori din față. Nu am o explicație. Aveam nevoie de victorie să trecem”, a declarat Mario Camora la finalul meciului.

CFR Cluj avea patru remize la rând în 2022. Jucătorii lui Dan Petrescu terminaseră la egalitate cu FCSB (3-3), FC Botoșani (1-1), Universitatea Craiova (1-1) și UTA (0-0). S-au distanțat la 9 puncte de principala rivală, FCSB, dar roș-albaștrii au un meci în plus de disputat.

Gaz Metan – CFR Cluj 1-2 | Campioana României, victorie în minutul 90+4

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj, capul de afiș al zilei din Liga 1, s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 2-1. Claudiu Petrila a deschis scorul pentru ardeleni, dar Ioan Filip a restabilit egalitatea. Cristi Neguț a marcat golul victoriei în minutul 90+4.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 64 de puncte. Ardelenii sunt la 9 puncte distanță de rivala FCSB, care are un meci în minus. De partea cealaltă, Gaz Metan este pe locul 14, cu 22 de puncte.

Reclamă
Reclamă

În sezonul regulat, CFR Cluj mai are de jucat derby-ul cu Rapid (acasă), cu Sepsi (deplasare), FC Voluntari (deplasare) și Dinamo (acasă).

De partea cealaltă, FCSB mai are de disputat confruntările cu Chindia (acasă), CS Mioveni (deplasare), Farul Constanța (acasă), FC Argeș (deplasare) și FC Voluntari (acasă).

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și