Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 2-1 | Mircea Rednic și-a pus vedetele la zid. Deian Sorescu, ținta principală. „Sunt lipsiți din formă, nu se regăsesc!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 22:47

Gaz Metan – Dinamo 2-1 | Mircea Rednic și-a pus vedetele la zid. Deian Sorescu, ținta principală. „Sunt lipsiți din formă, nu se regăsesc!

Mircea Rednic, nemulțumit de modul în care vor fi aplicate măsurile de relaxare

Hepta

Gaz Metan – Dinamo 2-1 | Reacția lui Mircea Rednic

„Ne-a bătut Deaconu. Până la golul lui, meciul a fost echilibrat. Păcat că ultima pasă nu a fost una utilă. Nu ai ce să faci. Golul doi putea fi evitat totuși. La pregătirea jocului, chiar i-am atenționat despre Deaconu. Soarta meciului s-a scris cu două goluri frumoase și noi plecăm cu înfrângerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E normal să faci câteva schimbări tactice. Unii sunt în lipsă de formă, nu se regăsesc, aici mă refer la Sorescu. Păcat, dacă reușeam să evităm primul gol și să intrăm la pauză cu 0-0, alta era soarta jocului.

Normal că sunt supărat. Trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația noastră. Mai avem de muncă. Sper ca și jucătorii care o să vină să dea mai multă putere și concurență la mijlocul terenului.

Și la meciul cu UTA s-a văzut, e o perioadă mai grea, trebuie să le ofer mai multa încredere, dar și ei să se implice mai mult și să fie responsabili, mai ales jucătorii cu experiență”, a spus Mircea Rednic, după Gaz Metan  – Dinamo 2-1.

Cu Gaz Metan, Rednic la scos pe Sorescu din teren după doar 45 de minute. Vedeta „câinilor” începuse ca din tun campionatul, cu cinci goluri în primele trei etape, dar nu a mai marcat de atunci.

Reclamă

Gaz Metan – Dinamo 2-1

Gaz Metan și Dinamo s-au anihilat reciproc în prima jumătate de oră a meciului, dar Ronaldo Deaconu a reușit să rupă echilibrul.

Decarul medieșenilor a lovit prima dată în minutul 36. Deaconu s-a strecurat printre doi jucători de la Dinamo și, fără adversar în față, și-a încercat norocul de la peste 30 de metri. Mingea a căpătat o traiectorie ideală și s-a dus aproape de vinclul din dreapta porții lui Mihai Eșanu.

Două minute mai târziu, Ronaldo Deaconu a arătat că reușita sa nu a fost doar o întâmplare. De această dată, „Ronaldo de România” a trimis un lob, de la aceeași distanță, iar mingea s-a oprit în același loc.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo nu s-a regăsit nici în repriza a doua. „Câinii” nu au pus niciun pericol la poarta lui Vâlceanu și, totuși, au marcat dintr-un penalty inventat, prin Mirko Ivanovski. Moldoveanu a căzut de lângă Yuri după ce fundașul gazdelor a lovit balonul cu capul. În mod uluitor, Adrian Cojocaru a dictat penalty pentru Dinamo, deși contactul a fost inexistent.

S-a terminat 2-1 pentru Gaz Metan Mediaș, care a urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 11 puncte. De cealaltă parte, Dinamo a ajuns la 9 etape fără victorie și are înfrângeri pe rând în deplasare. „Câinii” sunt pe penultimul loc în clasament, cu doar 7 puncte.

Recomandări
  • Gaz Metan – Dinamo 2-1
  • Reacția lui Mircea Rednic

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și