Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 2-1 | „Sunt supărat pe mine!” Steliano Filip, în depresie după o nouă umilință în Liga 1: „Cel mai greu moment din istoria clubului”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2021, 22:44

Gaz Metan – Dinamo 2-1 | „Sunt supărat pe mine! Steliano Filip, în depresie după o nouă umilință în Liga 1: „Cel mai greu moment din istoria clubului

Steliano Filip, unul dintre liderii din vestiar de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Steliano Filip este conștient că echipa sa trece prin cel mai greu din istorie. După înfrângerea de la Mediaș, Dinamo a ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am început bine, dar acele două goluri. Au fost două execuții imparabile. Chiar a fost un joc echilibrat până la acele două goluri. Atât s-a putut, din păcate, în această seară. Până la marcarea primul gol, jocul a fost echilibrat. Am avut posesia, am avut 5-6 cornere. Acele execuții au făcut diferența. Trebuie să muncim mai mult, să strângem rândurile. Este un moment greu, cel mai dificil din istoria clubului. Trebuie să arătam că merităm să purtăm acest tricou. Trebuie să fim mai conștienți și să avem mai multă personalitate în joc. Am primit goluri numai din cauza unor greșeli. Sunt supărat pe mine, că trebuia să dau mai mult. Nu cred că e vreun jucător mulțumit de cum a jucat”, a spus Steliano FIlip la digisport.ro.

Gaz Metan – Dinamo 2-1 | Cosmin Matei: „Jocul a fost decis de acele execuții”

Cosmin Matei e de părere că jocul a fost decis de cele două execuții fabuloase ale lui Ronaldo Deaconu.

„Am venit pregătiti pentru un rezultat pozitiv, dar jocul a fost decis la acele execuții. Reacția noastră a venit puțin cam târziu. Așa a gândit Mister jocul, am reușit să reducem din diferență, păcat că nu am avut mai mult timp la dispoziție ca să egalăm.

Eu consider că am început bine jocul, am controlat și la 2-0 pentru ei. Trebuie să fim mai lucizi în ultima treime, să înceram să înscriem mai multe goluri.

Reclamă

Încercăm să legăm cât mai bine relațiile de joc, asta nu se poate face în 10 zile – 2 săptămâni. Încercăm să ne cunoaștem și să sperăm ca o să vină și rezultatele pozitive”, a spus și Cosmin Matei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și