Închide meniul

Gaz Metan – FCSB 0-1 | „Nu e imposibil!” Toni Petrea, cu ochii pe CFR Cluj. Roș-albaștrii visează cu ochii deschiși la titlu. „E un moment bun!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2021, 22:48

Gaz Metan – FCSB 0-1 | „Nu e imposibil! Toni Petrea, cu ochii pe CFR Cluj. Roș-albaștrii visează cu ochii deschiși la titlu. „E un moment bun!

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB

Hepta

Toni Petrea s-a declarat mulțumit de jocul echipei lui și, în special, de rezultat. Antrenorul roș-albaștrilor așteaptă un pas greșit de la liderul CFR Cluj. Pentru vicecampioană urmează un derby de zile mari cu Rapid, în următoarea etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan – FCSB 0-1 | Reacția lui Toni Petrea

„La 1-0 mă așteptam să vină cu mingi lungi și să pună presiune. Din fericire am reușit să nu primim gol. V-am zis, jucăm cu presiune la fiecare joc, e normal, suntem în spatele liderului, sper să o ținem tot așa. E un moment plăcut!

Mai avem de jucat, nu e imposibil, dar e greu, și CFR-ul joacă bine și câștigă. Vom vedea ce rezultate vor fi și după reluarea sezonului. Avem două meciuri foarte grele, atât Rapid, cât și Sepsi au loturi foarte bune. E un derby, sper să reușim să câștigăm”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului Gaz Metan – FCSB 0-1.

Citește și:

Gaz Metan – FCSB 0-1

FCSB s-a chinuit în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Prima repriză a fost săracă în ocazii. Cea mai mare i-a aparținut lui Florin Tănase, al cărui șut din lovitură liberă a fost respins de sub bară de Octavian Vâlceanu.

FCSB a reușit desprinderea în minutul 59, grație unui fost jucător de la Gaz Metan Mediaș, Darius Olaru. „Perla” lui Gigi Becali a înscris cu un șut-bombă, de la 25 de metri, după o minge respinsă de fundașii medieșeni la un corner.

Reclamă

Până la finalul meciului, tot FCSB a fost echipa care a atacat, dar elevii lui Toni Petrea n-au fost inspirați la finalizare. S-a terminat 1-0 pentru vicecampioana României, care continuă lupta de la distanță cu CFR Cluj.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat la cinci puncte de CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat. A fost a patra victorie pentru Toni Petrea de când a revenit la clubul lui Gigi Becali, din tot atâtea meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Gaz Metan – FCSB 0-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și