Închide meniul

Gaz Metan i-a găsit înlocuitorii lui Edi Iordănescu. Care sunt nominalizații clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 9:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Gaz Metan i-a găsit înlocuitorii lui Edi Iordănescu. Care sunt nominalizații clubului

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via hepta

Gaz Metan i-a găsit înlocuitorii lui Edi Iordănescu. Care sunt nominalizații clubului

Mărginean a confirmat interesul clubului pentru Dusan Uhrin, însă spune că pe lista sa se mai află Cristi Dulca și Eugen Neagoe. Dintre cei trei se va alege noul tehnician al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uhrin, Dulca sau Neagoe îl vor înlocui pe Iordănescu la Mediaș

"Dusan Uhrin e o variantă foarte bună. Şi el, şi Dulca, şi Neagoe. Problema este că nu trebuie să ne grăbim. În funcţie de buget vom alege antrenorul. Vreau să aplic metoda de a avea şi apoi de a hotărî", a declarat Mărginean la PRO X.

Iordănescu  nu a plecat în cele mai bune condiții de la Mediaș, dar pe viitor ar lua în considerare o întoarcere la un club din Liga 1.

Iordănescu, despre posibilitatea de a antrena FCSB

În ultima perioadă s-a vehiculat că Iordănescu l-ar înlocui pe Bogdan Vintilă la FCSB din sezonul viitor, însă acesta a dezmințit aceste zvonuri.

”Nu s-a pus problema în ultima perioadă, eu nu am mai avut discuţii cu patronul şi ultima dată când am discutat a fost despre jucători. A fost anul trecut în vară, acea ofertă spusă chiar de gura patronului. De atunci eu nu am mai discutat despre colaborare cu FCSB.

Reclamă

FCSB are un antrenor despre care eu cred că a făcut lucruri bune şi cred că merită linişte. Iar dacă eu aş spune ceva în momentul de faţă care ar fi departe de realitate aş fi total nedrept”, a declarat Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și