Închide meniul

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | ”Toată lumea vrea să plece!” Ioan Filip, strigăt de disperare: ”Jucăm pe burta goală! FRF să facă ceva pentru că nu se mai poate așa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 22:31

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | ”Toată lumea vrea să plece!” Ioan Filip, strigăt de disperare: ”Jucăm pe burta goală! FRF să facă ceva pentru că nu se mai poate așa!”

Ioan Filip, strigăt de disperare după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2

Profimedia

Ioan Filip, strigăt de disperare după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2

”Suntem într-o situație fosrte grea. Nu știu dacă o vor mai rămâne jucătorii la echipa. Nu poți să rămâi undeva 9 luni fără bani. Am crezut, am avut încredere, dar nu se mai poate. Ori plecăm luni, toată lumea, ori… Toată lumea vrea să plece!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu mai ai viitor, nu mai ai de ce să rămâi. Toți ne gândim la viitor. Federația trebuie să facă ceva. Trebuie să avem garanții. Jucăm pe burtă goală. Să te bați de la egal de la egal cu campioană, înseamnă că avem caracter. Nici Mister nu știe foarte bine”, a răbufnit Ioan Filip la finalul meciului.

Din cauza problemelor cu banii, Gaz Metan s-a despărțit de mai mulți fotbaliști în această iarnă. Mihai Velisar a fost cedat definitiv la Petrolul, Roberto Romeo a ajuns la U Cluj, în timp ce lui Thomas Smola, Adama Sarr și Yves Pambu le-au fost reziliate contractele.

Răzvan Grădinaru: „Suntem sponsorizați de Romgaz și nu avem apă caldă și caldură!”

Fotbalistul lui Gaz Metan Mediaș, Răzvan Grădinaru și-a găsit puterea să vorbească și despre problemele financiare de la Gaz Metan. Fotbaliștii medieșeni sunt neplătiți de mai bine de trei luni.

„Îmi lipsește bulanul la finalizare.Suntem finanţaţi de Romgaz şi nu avem căldură şi apă caldă. Suntem jucători cu familii acasă. Ce să facem? Degeaba spui că ai 300 de meciuri la Liga 1, dacă nu ai ce să mănânci acasă.

Reclamă

Ce să facem? Să nenorocim clubul, să facem memorii? De fapt clubul ne nenoroceşte pe noi.  S-au luat banii pe august sau septembrie”, a spus Răzvan Grădinaru, după Gaz Metan – Rapid 1-1.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și