Închide meniul

Gaz Metan Mediaș – Dinamo 2-1 | Ronaldo Deaconu, bun de cinste după golurile de generic. „În seara asta, primesc primă dublă!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 23:04

Reclamă
Gaz Metan Mediaș – Dinamo 2-1 | Ronaldo Deaconu, bun de cinste după golurile de generic. „În seara asta, primesc primă dublă!

Ronaldo Deaconu, în tricoul lui Gaz Metan

Ronaldo Deaconu, după un gol marcat pentru Gaz Metan / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Gaz Metan – Dinamo 2-1 | Reacția lui Ronaldo Deaconu

„E o seară de generic nu doar pentru mine, ci pentru întreaga echipă. Daca ar fi să aleg un gol, cred că l-aș alege pe primul, pentru că atunci ne-am descătușat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci foarte dificil, veneam după niște rezultate bune, exceptând a doua repriză din meciul cu CFR Cluj. Avem o serie accesibilă în următoarea perioadă și trebuie să urcăm în clasament pentru că nu merităm să fim acolo jos.

Am avut nevoie să ne acomodăm cu Mister. Nu este ușor să schimbi o echipă într-o săptămână. De aici putem doar să creștem. Era o criză de rezultate, de la zi la zi suntem mai încrezători. Nu există distracție la echipă, suntem focusați pe ce trebuie să facem la antrenament.

Am bonus la fiecare gol și assist. În seara asta, primesc primă dublă”, a spus Ronaldo Deaconu, după Gaz Metan – Dinamo 2-1.

Gaz Metan – Dinamo 2-1

Gaz Metan și Dinamo s-au anihilat reciproc în prima jumătate de oră a meciului, dar Ronaldo Deaconu a reușit să rupă echilibrul.

Reclamă

Decarul medieșenilor a lovit prima dată în minutul 36. Deaconu s-a strecurat printre doi jucători de la Dinamo și, fără adversar în față, și-a încercat norocul de la peste 30 de metri. Mingea a căpătat o traiectorie ideală și s-a dus aproape de vinclul din dreapta porții lui Mihai Eșanu.

Două minute mai târziu, Ronaldo Deaconu a arătat că reușita sa nu a fost doar o întâmplare. De această dată, „Ronaldo de România” a trimis un lob, de la aceeași distanță, iar mingea s-a oprit în același loc.

Dinamo nu s-a regăsit nici în repriza a doua. „Câinii” nu au pus niciun pericol la poarta lui Vâlceanu și, totuși, au marcat dintr-un penalty inventat, prin Mirko Ivanovski. Moldoveanu a căzut de lângă Yuri după ce fundașul gazdelor a lovit balonul cu capul. În mod uluitor, Adrian Cojocaru a dictat penalty pentru Dinamo, deși contactul a fost inexistent.

Reclamă 4 / 0/3

S-a terminat 2-1 pentru Gaz Metan Mediaș, care a urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 11 puncte. De cealaltă parte, Dinamo a ajuns la 9 etape fără victorie și are înfrângeri pe rând în deplasare. „Câinii” sunt pe penultimul loc în clasament, cu doar 7 puncte.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și