Închide meniul

Gaz Metan nu se retrage din Liga 1! Eric de Oliveira a făcut marele anunţ pentru medieşeni: „Eram sigur! FRF şi LPF nu ar fi vrut asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 11:05

Gaz Metan nu se retrage din Liga 1! Eric de Oliveira a făcut marele anunţ pentru medieşeni: „Eram sigur! FRF şi LPF nu ar fi vrut asta!

Gaz Metan nu se retrage din Liga 1! Eric de Oliveira a făcut marele anunţ pentru medieşeni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eric era convins că meciul cu Chindia Târgovişte, de astăzi, va fi ultimul din istoria lui Gaz Metan. Medieşenii au căzut într-o prăpastie fără fund, din cauza problemelor financiare uriașe, și riscă falimentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, se pare că Gaz Metan va duce la bun sfârșit sezonul actual din Liga 1.

Gaz Metan Mediaș nu se mai retrage din Liga 1: „Eram sigur!”. Anunţul lui Eric de Oliveira

Eric a dezvăluit că echipa unde a trăit momente superbe nu se va mai retrage, așa cum anunțase chiar el inițial. Formația medieșeană va juca cele 10 meciuri rămase cu juniori, iar brazilianul vrea să fie alături de ei.

„Azi dimineaţă am primit vestea, acum s-a confirmat şi eram sigur de lucrul acesta pentru că FRF şi LPF nu ar fi vrut ca vreo echipă să se retragă. Din câte am înţeles, dacă o echipă se retrage, e mai dificil cu banii. E bine să termine campionatul Mediaş, dar nu avem siguranţa că nu va fi desfiinţată.

Cei de la echipă nu primesc nimic. Au fost plătiţi jucătorii când au fost viraţi banii de la Primărie. Au fost plătiţi o lună, iar în plus furnizorii au primit şi ei banii.

Reclamă

Am vorbit acum câteva zile cu un prieten de la Făgăraş care voia să trimită bani, să ajute. Am făcut un grătar. E destul de greu, dar trebuie să fim lângă copii. E o ruşine prin ce trecem. Trebuie să fim alături de copiii aceştia, care joacă la Mediaş.”, a spus Eric de Oliveira, pentru looksport.ro.

În orice caz, decizia de a continua sezonul nu oferă vreo asigurare în contextul viitorului clubului. Gaz Metan se află într-o situație teribilă și există șanse mari ca echipa să se desființeze la finalul stagiunii.

Gaz Metan Mediaş a mai fost sancţionată cu retragerea a patru puncte

Gruparea Gaz Metan Mediaş a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu scăderea a încă patru puncte în clasament, miercuri, pentru datorii financiare faţă de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Popovici Sergiu Cristian şi Munteanu Alexandru vs. CS Gaz Metan Mediaş – Cerere de punere în executare a Deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu măsura interzicerii dreptului de a transfera şi /sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi cu scăderea a două puncte pentru perioada 15.02.2022 – 01.03.2022. Termen 23.03.2022.

Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaş – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 09.02.2022 – 23.02.2022, s-au scăzut încă două puncte. Termen 16.03.2022„, se arată pe site-ul LPF.

Gaz Metan Mediaş a pierdut, în total 14 puncte pentru neplata jucătorilor şi antrenorilor, coborând pe locul 16, ultimul în clasament, cu zece puncte la patru puncte de Academica Clinceni, echipa aflată pe locul 15.

Citește și:
Recomandări
  • Gaz Metan nu se retrage din Liga 1
  • Anunțul făcut de Eric de Oliveira

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și