Închide meniul

Gaz Metan – Sepsi 0-3. Festival de execuții superbe la Mediaș! Sepsi ajunge la un singur punct de CFR Cluj

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 12 decembrie 2020, 15:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Gaz Metan – Sepsi 0-3. Festival de execuții superbe la Mediaș! Sepsi ajunge la un singur punct de CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gaz Metan caută un nou succes cu Sepsi, după eşecurile cu FCSB şi Craiova

Min. 90: S-a terminat meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 82: GOOOLLL Sepsi! Aganovic înscrie și el cu un șut din afara careului

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: GOOOLLL Sepsi! Petrila înscrie și el superb, tot dintr-o lovitură liberă! 

Min. 26: GOOOLLL Sepsi! Vasvari marchează din lovitură liberă de la mare distanță, cu un șut superb.

Reclamă

Update 17:00: A început meciul.

Gaz Metan vine după două eşecuri cu primele clasate: 2-3, cu FCSB, şi 1-2, cu Craiova. Echipa din Mediaş va avea şi astăzi misiune dificilă cu Sepsi, a patra clasată în Liga 1.

Gaz Metan vine după eşecurile cu FCSB şi Craiova

Gaz Metan a ajuns pe locul 12 după eşecurile cu FCSB şi Craiova, iar terenul propriu le dă fiori jucătorilor antrenaţi de Jorge Costa. Medieşenii au reuşit o singură victorie în ultimele 10 meciuri jucate acasă: 2-0 cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Gaz Metan are însă un mare atu, la care o întrece până şi pe Dinamo, care a reuşit goluri două goluri de la jumătatea terenului şi unul de la 35 de metri. Este echipa cu cele mai multe goluri înscrise cu şuturi din afara careului mare: 6. 

Sepsi, specialista jocurilor din deplasare

În schimb, Sepsi este specialista partidelor din deplasare. Jucătorii antrenaţi de Leo Grozavu au cedat o singură dată pe terenul adversarilor. Sepsi mai are un atu. 12 dintre cele 17 goluri au fost reuşite în repriza secundă, în acest campionat.

În duelurile directe, din opt meciuri, Gaz Metan a câştigat de trei ori, Sepsi, de două ori, iar de trei ori a fost egalitate.

Recomandări
  • Gaz Metan - Sepsi 0-3
  • Sepsi a ajuns la un singur punct de CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și