Închide meniul

Gaz Metan-Universitatea Craiova 1-2. "Arde" Bănia! Oltenii sunt pe primul loc, cu 4 etape înainte de finalul campionatului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 18:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Gaz Metan-Universitatea Craiova 1-2. "Arde" Bănia! Oltenii sunt pe primul loc, cu 4 etape înainte de finalul campionatului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Bucuria jucătorilor de la Craiova

Craiova a trăit periculos această partidă. Echipa lui Bergodi a fost condusă cu 1-0, prin golul reuşit de Roberto Romeo în minutul 21 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia din Bănie a revenit în joc în minutul 39, prin reuşita lui Mihăilă. Golul victoriei a fost marcat de Cicâldău, în repriza secundă, în minutul 54 al partidei.

Gazdele au terminat partida în 10, după ce Sergiu Buş a fost eliminat în minutul 71, pentru proteste.

LIVE TEXT Gaz Metan – Universitatea Craiova 1-2

Update: Min.94: Final de meci.

Update: Min. 91: Ocazie uriaşă a celor de la Craiova! Mihăilă scapă singur cu Pleşca, dar trimite peste poartă.

Reclamă

Update: Min. 87: Ocazie pentru Gaz Metan. Nielsen trimite cu capul, periculos, dar portarul oltenilor respinge.

Update: Min. 71: Cartonaş roşu pentru Gaz Metan! Sergiu Buş este eliminat pentru proteste.

Update: Min 70: Ocazie mare pentru Craiova. Kolic scapă singur Pleşca, dar nu reuşeşte să-l învingă pe aceştia.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Min. 66: Bară pentru Gaz Metan! Chamed trimite un şut puternic de la aproximativ 25 de metri, dar mingea este deviată în bară.

Update: Min. 54: Goool Craiova! Cicâldău marchează din preajma careului mic, după ce mingea a ajuns la el cu noroc.

Update: Min. 51: Ocazie pentru Craiova. Kolic şutează periculos din interiorul careului de 16 metri, dar Pleşca respinge în corner.

Update: Min. 46: A început repriza secundă

Update: Min. 45+3: Pauză.

Update: Min. 45+3: Mihăilă este aproape de a-şi aduce echipa în avantaj, dar trimite cu capul, din 6 metri, peste poartă.

Update: Min. 39: Goool Craiova! Mihăilă restabileşte egalitatea.

Reclamă

Update: Min. 21: Goool Gaz Metan! Roberto Romeo deschide scorul cu un şut din interiorul careului de 16 metri.

Update: Min. 19: Kloic trece pe lângă deschiderea scorului cu o lovitură de cap.

Update: Min. 1: A început meciul.

UPDATE 19:00: Echipele de start

Gaz Metan (4-2-3-1): Pleşca – Butean, Larie, Constantin, Moura – Droppa, Chamed – Romeo, Ciocan, Velisar – Buş

Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă

Medieșenii au pierdut ultimul duel de pe teren propriu, 0-2 cu Botoșani, iar Dusan Uhrin are probleme de lot. Mai mulți fotbaliști au plecat de la echipă după ce contractele lor au expirat pe 30 iunie.

Portarul Ricardo Batista, fundașii Juel Thomas Nielsen, Marian Pleașcă, mijlocașii Fofana Boubacar, Neluț Roșu, Ely Fernandes, Paul Costea și atacantul Ioan Hora nu și-au prelungit înțelegerea cu Gaz Metan.

Gaz Metan-Universitatea Craiova, 20:00, live-text pe AntenaSport

De partea cealaltă, Cristiano Bergodi s-a arătat încrezător înainte de confruntarea din Ardeal. Oltenii pot trece pe primul loc cu un succes, dar Bergodi e precaut.

”Este un examen de maturitate la Mediaș, echipa trebuie să arate că știe ce să facă în astfel de momente. Trebuie să arătăm că victoria de la Cluj ne obligă să facem mai multe. Eu nu cred că jucătorii noștri ar putea intra mai relaxați pe teren, după problemele de lot de la Gaz Metan.

Îi consider inteligenți și profesioniști pe jucător, ei știu că am avea doar de pierdut dacă intrăm pe teren cu nasul pe sus. Viața te pedepsește dacă faci așa ceva. Meciul de la Mediaș este la fel ca cel cu CFR”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan.

Clasament play-off:

1.CFR Cluj 36 puncte (golaveraj 7-4)
2.„U“ Craiova 35 (10-9)
3.Astra 28 (6-6)
4.FCSB 27 (10-9)
5.Botoșani 27 (5-7)
6.Mediaș 25 (3-6)

Recomandări
  • Craiova a urcat pe primul loc în Liga 1
  • Bergodi poate aduce titlul în Bănie
  • Oltenii au 38 de puncte

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și