Închide meniul

George Ogăraru, ironie incredibilă la adresa lui Dinamo: „Cum să nu iubești câinii?”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 20:58

George Ogăraru, ironie incredibilă la adresa lui Dinamo: Cum să nu iubești câinii?”

George Ogăraru a tras un semnal de alarmă şi cere schimbarea strategiei la CSA Steaua

George Ogăraru, în timpul unei gale / Hepta

George Ogăraru a avut o ironie incredibilă la adresa lui Dinamo! CSA Steaua s-a impus în meciul cu Dinamo, 2-0, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 2. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de Bogdan Chipirliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, CSA Steaua ocupă primul loc din Liga 2, cu 47 de puncte obținute, la nouă lungimi distanță de Dinamo, care se află pe locul 4.

George Ogăraru, ironie incredibilă la adresa lui Dinamo

Coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSA Steaua a avut o postare ironică la adresa lui Dinamo, după înfrângerea suferită de „câini” în „Ghencea”.

„Cum să nu iubești câinii, mai ales atunci când sunt blânzi și ușor de dresat?!”, a scris George Ogăraru, în dreptul unei imagini cu doi câini ciobănești, postată pe Facebook.

Reclamă

Daniel Oprița, entuziasmat după CSA Steaua – Dinamo 2-0

Daniel Oprița a fost entuziasmat după CSA Steaua – Dinamo 2-0. Antrenorul gazdelor și-a felicitat elevii pentru meciul pe care l-au făcut împotriva echipei din „Ștefan cel Mare”.

„Vă spun sincer și eu am fost în foarte mare tensiune. Cu suporterii, la noi acasă, nu era confortabil să pierdem aici. A arătat a derby, s-a văzut ce a fost în tribune. Și în teren, cartonașe roșii… Mai avem de jucat, nu s-a terminat nimic. Ne bucurăm de victoria asta, apoi ne așteaptă un meci greu la Buzău. Euforia după meciul ăsta nu trebuie să ne oprească din a ne concentra pentru meciul următor.

Vreau să termin pe primul loc sau pe locul 2. Și dacă avem drept, și dacă nu (n.r. drept de promovare)! Mă bucur dacă avem drept de promovare, dar mă bucur oricum. E clar că ar fi mai frumos. Eu vreau să câștig toate jocurile. Nu am avut nicio informație și nici nu am vrut să aflu. Am fost foarte concentrat pe meciul ăsta. Jucătorii merită felicitați pentru felul în care s-au dăruit.

Reclamă 4 / 0/3

Se aude muzică în vestiar, e normal să se bucure. Asta e la fotbal, o dată supărare, o dată… Astăzi am fost noi mai norocoși și am reușit. Chipirliu? E un jucător important, știe să speculeze orice greșeală. E un jucător valoros pe care trebuie să îl ai în teren. Oricând poate să facă ceva.

M-aș bucura să vedem acest derby și în Superliga. Și Dinamo merită, și noi. Astea sunt meciurile frumoase și toată lumea își dorește să asiste la ele. A fost ca acel sfert de finală, când am jucat cu Rapid. M-am uitat la TV și am trăit emoțiile de atunci. Au fost toate condițiile să joci fotbal și să te implici. Jucătorii au jucat cu crampe, s-au ridicat, a fost echipa pe care mi-o doresc”, a declarat Daniel Oprița, după CSA Steaua – Dinamo 2-0.

În următoarea partidă de campionat, CSA Steaua o va întâlni, în deplasare, pe Gloria Buzău. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 12:30.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și