Închide meniul

George Pușcaș, tot mai aproape de CFR Cluj! Englezii au anunțat transferul, iar Gigi Becali a reacționat instant: ”Am vrut să dau 3 milioane pe el!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 13:50

George Pușcaș, tot mai aproape de CFR Cluj! Englezii au anunțat transferul, iar Gigi Becali a reacționat instant: ”Am vrut să dau 3 milioane pe el!”

George Pușcaș, la un pas de CFR Cluj

Profimedia

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, azi, de la ora 19:00
  • George Pușcaș, tot mai aproape de CFR Cluj

George Pușcaș, tot mai aproape de CFR Cluj

George Puşcaş de la Reading ar putea ajunge în iarnă la CFR Cluj pentru a se lupta pentru titlu. Dan Petrescu are nevoie de un atacant, mai ales că Denis Alibec și Gabriel Debeljuh sunt aproape de plecarea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul mutării a fost făcut de presa din Anglia, care anunță interesul campioanei României pentru vârful român. ”Atacantul român traversează un sezon slab, ajungând la 27 de meciuri fără gol marcat. În plus, și-a pierdut locul în primul 11. 

În aceste condiții, Reading s-ar putea să-l împrumute în această iarnă. Iar o plecare a lui Pușcaș nu este departe de a se realiza, CFR Cluj fiind interesată de serviciile sale”, anunță englezii de la footballleagueworld.co.uk.

Reclamă

În vârstă de 25 de ani, ”Puski” este cotat la 2.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate. În actualul sezon, acesta a evoluat în 22 de partide, însă nu a reușit să înscrie.

Citește și:

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui George Pușcaș

Anunțul făcut de englezi a ajuns și la Gigi Becali, care a dezvăluit că a încercat să îl transfere pe atacant când acesta evolua în Italia.

Reclamă

Oferta patronului de la FCSB era de 3 milioane de euro, însă vârful nu a vrut să audă de Liga 1.

„Dacă îl ia pe Pușcaș, Pușcaș e un atacant puternic, foarte bun. Am vrut să dau 3 milioane pe el, dar n-am putut să-l iau. Când era copil am vrut să dau 3 milioane, era în Italia.

Puteam să-l iau, dar n-a vrut el să vină. Valoarea lui n-o ia nimeni, puterea și forța nu i-o ia nimeni, aia e înnăscută”, a spus Gigi Becali la ProX.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”