Închide meniul

George Țucudean, aproape de a semna noul contract! ”Dovadă e aprecierea pe care o primește”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2020, 19:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

George Țucudean, aproape de a semna noul contract! ”Dovadă e aprecierea pe care o primește”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

George Țucudean ar putea rămâne la CFR Cluj

"Ţucudean cred eu că se simte foarte bine la Cluj şi dovadă este şi aprecierea pe care o primeşte din partea clubului, acum şi voi sunteţi conştienţi că nu traversăm o perioadă foarte bună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Țucudean poate rămâne la CFR

Tot fotbalul şi poate sunt anumite aspecte care te fac să ai anumite reacţii sau anumite discuţii pe diferite subiecte", a spus Marius Bilaşco, managerul sportiv al clubului, la Telekomsport.  

Cotat la 1.4 milioane de euro, George Țucudean a jucat doar 12 partide în toate competițiile acestui sezon și a marcat două goluri.

În ultima perioadă, după conflictul avut cu Dan Petrescu, Universitatea Craiova, Dinamo și UTA au încercat să îl transfere pe Țucudean. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și