Închide meniul

George Țucudean, dezvăluiri cutremurătoare: "Eram disperat, pentru că mă opream din tot ce făceam: ‘Gata, acum mor!’"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 5:36

George Țucudean, dezvăluiri cutremurătoare: "Eram disperat, pentru că mă opream din tot ce făceam: Gata, acum mor!"

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

George Țucudean are probleme cu inima

Problemele de sănătate au apărut în cel mai bun moment al carierei. Țucudean a povestit când a simțit pentru prima dată că are probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut meci cu Voluntari într-o iarnă, am câştigat cu 5-0 sau 5-1. Am dat trei goluri, asta ştiu sigur. Era un frig afară, erau vreo -12 grade şi chiar îi ziceam arbitrului înainte de meci, fă reprizele mai scurte, că îngheţăm aici. Era terenul îngheţat bocnă. După meci, fiind obosit nu prea pot să dorm după efort. Stăteam întins pe spate şi simţisem ca o pauză, ca şi cum rămâi fără aer o fracţiune de secundă. A fost una, după vreo cinci minute alta, după vreo 10 minute alta şi i-am dat mesaj doctorului. Am văzut că nu răspunde, probabil dormea, era vreo 2 noaptea. Apoi i-am dat mesaj kinetoterapeutului, după aceea l-am sunat pe doctor şi în momentul în care l-am sunat pe doctor începuse un atac de panică", a spus George Țucudean pentru Telekom Sport.

George Țucudean s-a operat la inimă

George Țucudean a fost nevoit să se opereze la inimă. Atacantul CFR-ului are aceleași probleme la inimă care l-a făcut pe tatăl său să se lase de fotbal la doar 27 de ani. Țucudean mai povestește că își lua singur pulsul.

M-am obişnuit cu această idee şi dacă mai păţesc vreodată sau dacă se va mai întâmpla, voi pune punct şi cu asta basta. Dacă un singur doctor îmi spunea ai putea să păţeşti ceva, atunci puneam punct şi la revedere, dar niciunul nu mi-a zis că aş putea să păţesc ceva. Eu nu am avut acele stări înainte şi au venit ca orice lucru nou. Eram foarte disperat, pentru că mă opream din tot ce făceam, gata acum mor", a mai spus Țucudean.

Cine este George Țucudean

Ţucudean a jucat în cariera sa la UTA Arad, Dinamo Bucurşreşti, Standard Liege, Charlton Athletic, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj. A fost selecționat la naționalele  U17, U19 şi U21, iar pentru echipa mare a marcat 3 goluri în 10 meciuri. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și