Închide meniul

Germania – România 2-1 | Reacţia lui Ianis Hagi, după golul fabulos marcat la Hamburg: „Nici vreau să mă gândesc la chestia asta! E normal că sunt dezamăgit!”

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 0:05 / Actualizat: 9 octombrie 2021, 1:50

Germania – România 2-1 | Reacţia lui Ianis Hagi, după golul fabulos marcat la Hamburg: „Nici vreau să mă gândesc la chestia asta! E normal că sunt dezamăgit!

Ianis Hagi a reuşit un gol fabulos cu Germania

Profimedia

  • Germania – România 2-1
  • Reacţia lui Ianis Hagi, după golul fabulos marcat

Ianis Hagi i-a redus la tăcere pe nemți la ei acasă! În minutul 9 al confruntării de la Hamburg, starul lui Rangers a deschis scorul după o fază superbă în care a amintit de tatăl său. Chiar dacă a dat cel mai frumos gol al meciului, Ianis Hagi s-a arătat dezamăgit că România pleacă fără niciun punct de la Hamburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

(n.r – E cel mai frumos gol din carieră?) Nici vreau să mă gândesc la chestia asta pentru că plecăm de aici fără niciun punct. Obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. E normal că sunt dezamăgit. Când conduci cu 1-0 la pauză, te gândești să ții de scor, să joci pe contraatac, să mai prinzi 3-4 acțiuni și să marchezi. Cred că le-am avut, dar n-am reușit să marcăm al doilea gol. E clar, într-o deplasare de genul ăsta e greu să scapi fără gol, dar un rezultat de egalitate era bun pentru noi. Din păcate, am luat acel gol din fază fixă și am pierdut cele trei puncte. Ok, analizăm meciul, e clar că suntem triști, dar cred că e un meci foarte important luni și trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut.

Suntem o generație nouă, cu jucători tineri, care își fac debutul. Grupul acesta devine mai puternic. Să stăm acum să zicem că am pierdut doar cu 1-0 și 2-1 contra Germaniei, că e mai bine, putem, dar depindem de calificări. Cred că acolo se ține cont. Noi avem foame de rezultate și cred că s-a văzut. Chiar dacă suntem jucători cu multă tehnică, avem și fața aceea de ne apăra, să scoatem un rezultat pozitiv în deplasare„, a spus Ianis Hagi după Germania – România 2-1.

Reclamă

Planeta a înnebunit după golul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a deschis scorul pentru România în meciul cu Germania, de la Hamburg, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.anis Hagi a marcat după o fază individuală de excepție. Românul s-a strecurat printre doi adversari, i-a trimis mingea printre picioare lui Rudiger, și l-a învins pe ter Stegen cu un șut devastator la colțul lung, cu piciorul stâng.

„Dribling-ul în toată splendoarea lui! Mingea printre picioarele lui Rudiger. Finalizarea cu șpițul, ca la futsal. Ianis Hagi, un nume special în fotbalul românesc și un gol la fel de special”, au scris și cei de la Optus Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”