Închide meniul

Gest copleșitor al unui fotbalist român! Aflat în recuperare după două operații, a plecat de lângă familie pentru a ajuta spitalul din Rădăuți

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2020, 10:11

Reclamă
Gest copleșitor al unui fotbalist român! Aflat în recuperare după două operații, a plecat de lângă familie pentru a ajuta spitalul din Rădăuți

Monitorul de Suceava

Iulian Ionesi ajută spitalul din Rădăuți

Poveste este cu atât mai impresionantă, dacă ținem cont că Ionesi se află într-o perioadă de recuperare după două operații la genunchi, menisc și ligamentele încrucișate, suferite în noiembrie 2019 și ianuarie 2020. Mai mult, acesta s-a mutat singur pentru a nu își pune familia în pericol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Ionesi are program zilnic la spital, de la 8:00 la 16:00

”Stăteam pe acasă, vedeam ce probleme sunt, și nu știam cum să fiu de folos, pentru că nu mai puteam să stau cu mâinile în sân. Am aflat că unul dintre oamenii angajați cu dezinfecția la spital a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar ceilalți trei colegi ai lui nu mai făceau față. Așa că mi-am oferit imediat serviciile, iar directorul spitalului, și-a dat acordul. 

Programul meu de lucru este în fiecare zi, între orele 8.00 și 16.00. Mă îmbrac în combinezon, cu mănuși, viziere, respectând toate măsurile de protecție, după care iau în spate un mecanism asemănător celui de stropit via, și încep să dezinfectez toate secțiile spitalului. Am deja trei zile de când am început munca, și pot spune că m-am obișnuit, cu toate că la început nu mi-a fost ușor. Eu sunt genul de om care tot timpul am încercat să evit să ajung la spital, iar când nu mai era posibil acest lucru, o făceam cu inima strânsă. 

De asemenea, pe durata în care voi lucra la spital, am decis că nu are rost să îmi expun familia la pericolul infectării, așa că am hotărât să locuiesc în altă parte. Să știți însă că nu mi-e frică de îmbolnăvire, deoarece am văzut că în spitalul municipal din Rădăuți toată lumea respectă procedurile și știe ce are de făcut”, a spus Ionesi, pentru Monitorul de Suceava.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și