Închide meniul

Gest copleșitor al unui fotbalist român! Aflat în recuperare după două operații, a plecat de lângă familie pentru a ajuta spitalul din Rădăuți

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2020, 10:11

Gest copleșitor al unui fotbalist român! Aflat în recuperare după două operații, a plecat de lângă familie pentru a ajuta spitalul din Rădăuți

Monitorul de Suceava

Iulian Ionesi ajută spitalul din Rădăuți

  • Iulian Ionesi a fost operat de două ori în ultimele luni
  • Jucătorul este acum voluntar la Spitalul Municipal
  • Ionesi are program de la 08:00 la 16:00

Poveste este cu atât mai impresionantă, dacă ținem cont că Ionesi se află într-o perioadă de recuperare după două operații la genunchi, menisc și ligamentele încrucișate, suferite în noiembrie 2019 și ianuarie 2020. Mai mult, acesta s-a mutat singur pentru a nu își pune familia în pericol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Ionesi are program zilnic la spital, de la 8:00 la 16:00

”Stăteam pe acasă, vedeam ce probleme sunt, și nu știam cum să fiu de folos, pentru că nu mai puteam să stau cu mâinile în sân. Am aflat că unul dintre oamenii angajați cu dezinfecția la spital a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar ceilalți trei colegi ai lui nu mai făceau față. Așa că mi-am oferit imediat serviciile, iar directorul spitalului, și-a dat acordul. 

Programul meu de lucru este în fiecare zi, între orele 8.00 și 16.00. Mă îmbrac în combinezon, cu mănuși, viziere, respectând toate măsurile de protecție, după care iau în spate un mecanism asemănător celui de stropit via, și încep să dezinfectez toate secțiile spitalului. Am deja trei zile de când am început munca, și pot spune că m-am obișnuit, cu toate că la început nu mi-a fost ușor. Eu sunt genul de om care tot timpul am încercat să evit să ajung la spital, iar când nu mai era posibil acest lucru, o făceam cu inima strânsă. 

Reclamă

De asemenea, pe durata în care voi lucra la spital, am decis că nu are rost să îmi expun familia la pericolul infectării, așa că am hotărât să locuiesc în altă parte. Să știți însă că nu mi-e frică de îmbolnăvire, deoarece am văzut că în spitalul municipal din Rădăuți toată lumea respectă procedurile și știe ce are de făcut”, a spus Ionesi, pentru Monitorul de Suceava.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”