Închide meniul

Gest surprinzător al lui Ionuț Negoiță, cu câteva zile înainte ca România să iasă din starea de urgență. Dezvăluirea lui Dănciulescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2020, 5:09

Reclamă
Gest surprinzător al lui Ionuț Negoiță, cu câteva zile înainte ca România să iasă din starea de urgență. Dezvăluirea lui Dănciulescu

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo

Deși a anunțat că nu mia investește niciun leu la echipă, Ionuț Negoiță a scos bani din buzunar pentru ca jucătorii să își primească salariile pe o lună. Cel puțin, așa a lăsat să se înțeleagă Ionel Dănciulescu. Și fanii au contribuit cu 50 de mii de euro. După data de 15 mai, echipele din Liga 1 vor reveni la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"S-au plătit salariile pe o lună. Nu cred că ajungeau 50 de mii de euro de la suporteri pentru salariile pe o lună, sunt salarii destul de mari la Dinamo, sunt unele şi peste 10 mii de euro.

S-au plătit salariile pe luna ianuarie, acum jucătorii nu-şi mai pot depune memorii să devină jucători liberi. sunt 3 luni, dar între ele e şi perioada aia în care au fost în şomaj tehnic!," a dezvăluit Ionel Dănciulescu la Digisport.

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo

Ionuț Negoiță încearcă să vândă clubul pe un leu, dar datoriile "câinilor roșii" depășesc 3 milioane de euro. Se poartă negocieri cu un fond de investiții spaniol, iar discuțiile ar putea să se finalizeze la mijlocul săptămânii viitoare.

Un singur lucru este sigur. Dinamo a primit licența pentru a juca și sezonul viitor în Liga 1. Fanii grupării din Șefan cel Mare au avut un rol decisiv. Ultrașii au adunat 180.000 de euro, prin programul ”Doar Dinamo București”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige Vezi toate știrile
Citește și