Închide meniul

Gestul uriaş făcut de Denis Alibec după golul de 3 puncte înscris cu Chindia. Ziua pe care nu o va uita niciodată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2021, 13:49

Gestul uriaş făcut de Denis Alibec după golul de 3 puncte înscris cu Chindia. Ziua pe care nu o va uita niciodată

Gestul uriaş făcut de Denis Alibec după golul de 3 puncte înscris cu Chindia

Sursa foto: Facebook CFR Cluj

Pentru fanul ardelenilor, aceasta a fost poate cea mai fericită zi din viaţă, dacă ţinem cont de bucuria nemărginită pe care a arătat-o după gestul superb făcut de atacantul adus de Marius Şumudică, în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a marcat golul victoriei, în CFR Cluj – Chindia 1-0

Denis Alibec a adus victoria lui CFR Cluj în meciul cu Chindia Târgovişte. A fost prima sa reuşită în tricoul noii echipe, chiar la primul meci ca titular. El a spus că joacă la „cea mai bună echipă din ţară”. Alibec a sărbătorit reuşita în braţele lui Marius Şumudică.

„Mă bucur că am reuşit să marchez. Suntem singura echipă cu trei victorii din trei. Încerc să ajut echipa cum pot. Este cea mai mare echipă din ţară, de aceea am ales să vin aici. N-are legătură când marchez şi cine marchează. Dacă marchez eu, cu atât mai bine. Cu siguranţă, uşor, uşor o să îmi revin (n.r. la forma fizică dinaintea accidentării)”, a spus Alibec la Digi Sport.

Atacantul în vârstă de 30 de ani speră să înscrie şi cu Young Boys Berna. El a făcut o gafă şi a spus că vrea trei puncte în meciul de marţi, din manşa tur a turului 3 preliminar al Champions League.

Reclamă

„E probabil cel mai important meci al sezonului. O să jucăm ofensiv, pentru că jucăm acasă. Trebuie să luăm cele trei puncte. (…) Normal că îmi pare rău (n.r. de echipele eliminate din Conference League). Nu mă aşteptam să iasă toate trei, suntem foşti colegi, jucăm împreună la naţională”, a mai spus Denis Alibec.

Denis Alibec, primul gol în tricoul campioanei CFR Cluj

La scurt timp după startul reprizei secunde, Denis Alibec a spart gheaţa după revenire. Atacantul a marcat, în minutul 52, după o centrare a lui Camora. Vârful nu le-a dat nicio şansă fundaşilor Chindiei.

În vârstă de 30 ani, Denis Alibec este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.1 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a fost împrumutat din Turcia. CFR Cluj va plăti o parte din salariul anual uriaş pe care îl încasa Alibec la Kayserispor. Turcii vor achita diferenţa până la suma de 800.000 de euro. Alibec a fost împrumutat pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Internaţionalul român mai avea contract cu Kayserispor până în 2023.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și