Închide meniul

Gheorghe Mustaţă îl bagă în ședință pe Toni Petrea! Suporterii vor ca antrenorul FCSB să îl înfrunte pe Gigi Becali: „Să nu se lase umilit!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 18:49

Reclamă
Gheorghe Mustaţă îl bagă în ședință pe Toni Petrea! Suporterii vor ca antrenorul FCSB să îl înfrunte pe Gigi Becali: „Să nu se lase umilit!

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Hepta

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a oferit prima reacţie după ce Toni Petrea a anunţat că vrea să discute cu suporterii. Acesta a transmis că fanii vicecampioanei au o singură dorinţă: să îl înfrunte pe Gigi Becali!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustaţă a transmis că suporterii nu îşi doresc neapărat ca acesta să plece, ci doar să aibă un cuvânt greu de spus în vestiar.

Gheorghe Mustaţă îl bagă în ședință pe Toni Petrea

„O să discutăm. O să vorbim în următoarele ore. Noi n-avem nimic cu domnul Toni Petrea, cu omul Toni Petrea, cu antrenorul Toni Petrea. O singură nelămurire a noastră e cu Gigi că se bagă la echipă, atât. Noi o să avem o discuție și, fără niciun fel de problemă, o să clarificăm situația. Noi o să continuăm să ne încurajăm echipa și vedem ce o mai fi.

(n.r. – dacă se poate ajunge la o înțelegere să nu i se mai ceară demisia lui Toni Petrea) De ce nu? O să avem un dialog cu el. Noi nu punem condiții, fiindcă nu avem de ce să punem condiții. Noi susținem oamenii care vor binele acestei echipe, dar am spus-o și o repet: Nu vrem să știm că se lasă umilit! Noi la capitolul acesta vrem să discutăm, să nu se lase umilit și el să fie factorul de decizie. Noi asta ne dorim de la el.

Toni Petrea este un om sincer și corect. Este un om cu care se poate discuta și care nu minte. Știu foarte bine ce vorbesc și știu ce fel de om este. Nu cred că ne-ar minți, n-are niciun rost să ne mintă. Noi suntem conștienți că toți patronii se bagă la echipe, numai că al nostru o face pe față. Are putere să discute cu Becali, că, până la urmă, e antrenorul echipei. Evident că vorbesc și discută”, a declarat Gheorghe Mustaţă, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ce a transmis Toni Petrea după ce suporterii i-au cerut demisia

Toni Petrea are de gând să se întâlnească cu liderii galeriei FCSB, după ce aceştia i-au cerut demisia în mai multe rânduri. Ultima oară s-a întâmplat în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova, scor 0-2, iar antrenorul vrea să discute cu aceştia „faţă în faţă”.

„O să am, probabil, zilele astea o discuție și cu liderii galeriei. Bineînteles, dacă vor dori. N-am ce să fac, eu caut să îmi văd de treabă. Vreau să vină într-un număr cât mai mare la stadion și să susțină jucătorii, pentru că ei au nevoie de acest lucru.

(n.r. – despre faptul ca i s a strigat demisia) S-a întâmplat, asta este situația și asta e soarta antrenorilor. Când nu ai un rezultat bun e normal să apară și așa ceva. În momentul în care sunt la meci mă concentrez strict pe ceea ce am de facut, chiar dacă mai aud.

Reclamă

Normal că nu e un sentiment plăcut, e clar, nu pot să mint, dar nu am ce să fac și nu pot să schimb părerea susținătorilor echipei. Nu vreau să le răspund în presa și cred că cel mai bine e fie o întâlnire față în față cu liderii galeriei”, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și