Închide meniul

Gheorghe Mustață, reacție vehementă după ce a aflat prețul biletelor de la FC Voluntari – FCSB: „Vom boicota meciul și vom scanda împotriva lui Pandele!”

Sebastian Cristian Publicat: 8 februarie 2023, 18:01

Reclamă
Gheorghe Mustață, reacție vehementă după ce a aflat prețul biletelor de la FC Voluntari – FCSB: Vom boicota meciul și vom scanda împotriva lui Pandele!”

Gheorghe Mustață vrea să boicoteze meciul FC Voluntari - FCSB

Tavi Popescu, alături de Gheorghe Mustață / Hepta

Gheorghe Mustață a avut o reacție vehementă după ce a aflat prețul biletelor de la FC Voluntari – FCSB. Oficialii formației ilfovene i-au obișnuit pe spectatori cu prețuri piperate, iar duelul cu vicecampioana României nu va face excepție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari – FCSB se va juca duminică, 12 februarie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro.

Gheorghe Mustață, revoltat după ce a aflat prețul biletelor de la FC Voluntari – FCSB: „Vom boicota meciul și vom scanda împotriva lui Pandele!”

Prețul de 70 lei al biletelor l-a scos din sărite pe Gheorghe Mustață. Șeful galeriei roș-albastre este decis să ia măsuri împotriva acestei decizii. Galeria FCSB vrea să boicoteze meciul și să scandeze împotriva lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

„O să stăm afară, vrem să boicotăm meciul, să stăm în afara stadionului și să scandăm împotriva lui Pandele (n.r. Florentin Pandele, primarul Voluntariului) și Bălănescu (n.r. Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului). E inadmisibil, la Cluj biletele au fost 20 de lei pentru oaspeți. 

Nouă ne cer 70 de lei și ei le dau invitații gratuite oamenilor lor”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru sport.ro.

Reclamă

„Ce îi lipsește FCSB-ului pentru a lua titlul?” Marian Iancu a oferit un răspuns surprinzător

Marian Iancu, fost acționar la Poli Timișoara, a fost întrebat ce îi lipsește FCSB-ului pentru a lua titlul. Omul de afaceri a oferit un răspiuns surprinzător.

În prezent, FCSB ocupă locul 4 în Liga 1, cu 44 de puncte. Diferența până la liderul Farul este de 7 puncte.

Vicecampioana României nu a mai reușit să cucerească titlul din sezonul 2014/2015, însă Marian Iancu crede că nu îi lipsește nimic pentru a lua campionatul în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Ba mai mult, fostul patron din Liga 1 trage un semnal de alarmă în privința lui Gigi Becali. Marian Iancu crede că ar fi o mare problemă pentru fotbalul românesc dacă latifundiarul din Pipera ar decide să se retragă.

„(n.r. ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a cuceri titlul?) Nu-i lipseşte nimic! Lăsaţi-o aşa cum este şi lăsaţi-l pe domnul Gigi Becali să fie în permanenţă angajat pe obiectivul pe care şi l-a propus alături de echipă, să fie continuu provocat să investească, pentru că e bine pentru fotbalul românesc.

În peisajul ăsta, ar fi un minus greu de suportat ieşirea lui din tagma investitorilor”, a declarat Marian Iancu, pentru orangesport.ro.

FCSB nu a mai reușit să câștige titlul din sezonul 2014/2015, atunci când se impunea în duelul indirect cu cei de la ASA Târgu Mureș. Apoi a urmat perioada de glorie a celor de la Astra, respectiv Viitorul, pentru ca din sezonul 2017/2018 CFR Cluj să domine autoritar Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și