Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit câți bani a băgat în ”Academia Gheorghe Hagi”! Suma este una impresionantă

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 decembrie 2020, 10:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

Gică Hagi a dezvăluit câți bani a băgat în ”Academia Gheorghe Hagi”! Suma este una impresionantă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este finanțatorul celor de la Viitorul

Hagi susține că până în acest moment a investit peste 20 de milioane de euro în Academia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bugetul Academiei, pe an, este de un milion de euro. Deci doar pe cheltuieli avem zece milioane de euro investiți. Baza sportivă, în totalitate, a mai costat alte zece milioane!

Fotbalul mi-a dat totul, iar tot ce am e datorită lui. Am încercat să dau înapoi la fel de mult cât mi-a dat el mie. Niciodată nu e prea mult”, a declarat Gică Hagi la gsp.ro.

Gică Hagi construiește un hotel la Academie

Pe lângă sumele investite până acum, Hagi mai face un efort financiar. ”Regele” bagă 5 milioane de euro într-un hotel, care va fi gata anul viitor.

Hotelul se construiește la Academia sa și acolo vor sta toate loturile de juniori, dar și echipa mare. Jucătorii de la Viitorul își vor face cantonamentul la baza din Ovidiu, după ce acesta va fi gata. 

Reclamă

Gică Hagi face totul pentru juniori

Ei trebuie să aibă totul la dispoziție și să învețe un singur lucru, să lupte pe teren. Îmi place întotdeauna să folosesc istoria ca să creez viitorul. Când mă uit în spate, noi am concurat cu toată lumea.

Totdeauna contează viitorul. Ca și în fotbal, întotdeauna e bine să te uiți în față, să joci în față”, a spus Hagi, în urmă cu ceva timp, într-un interviu exclusiv pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și