Închide meniul

Gică Hagi a fost aproape să semneze cu Dinamo! Dezvăluirile lui Cristi Borcea: „Ne pusesem de acord!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 21:51

Reclamă
Gică Hagi a fost aproape să semneze cu Dinamo! Dezvăluirile lui Cristi Borcea: „Ne pusesem de acord!

16-imile Cupei României

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Totul s-a întâmplat în anul 2001. La acea vreme, Hagi tocmai renunțase la grandioasa lui carieră de jucător și s-a aventurat nebunește pe banca echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A rezistat însă doar două meciuri, pe care totuși le-a terminat neînvins: 1-1 cu Georgia și 2-0 cu Ungaria.

Cristi Borcea: „Mă pusesem de acord cu Hagi să fie antrenorul lui Dinamo”

Borcea a dezvăluit că a vrut să-l aducă pe Hagi la Dinamo imediat după ce „Regele” și-a încheiat conturile cu echipa națională.

„O spun în premieră. Mă pusesem de acord cu Hagi să fie antrenorul lui Dinamo. Am discutat cu el după ce a plecat de la echipa națională. Eu am rămas fascinat de el. Este un bun național!

Am fost fascinat de el ca jucător, ne-a făcut mândri. El știa mult mai bine jucătorii decât mine și decât șeful de la centrul de juniori. Atunci mi-am dat seama că o să reușească ca antrenor”, a dezvăluit Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Hagi n-a mai ajuns atunci la Dinamo, dar peste câțiva ani avea să o antreneze pe FCSB, care atunci încă se numea Steaua. Ulterior, Gică și-a înființat celebra academie și a pus bazele singurei echipe care mai produce talente în România.

„Hagi trebuie să fie admirat. El și-a amanetat toată averea, a sacrificat tot. Ce a făcut Hagi a fost ca la ruletă. El nu se ocupă numai de antrenorat, ci de toate problemele clubului.

El și-a amanetat tot pentru a face performanță și a investi în centrul de juniori. Rezultatele s-au văzut când a coborât el la prima echipă”, a mai spus Cristi Borcea.

Reclamă

CV-ul lui Gică Hagi ca antrenor

Gică Hagi a renunțat la banca Viitorului în august 2020, după 6 ani și 3 trofee câștige. În stagiunea precedentă, în absența „Regelui”, constănțenii au tremurat serios pentru retrogradare.
Pe banca Viitorului, Gică Hagi a cucerit titlul în 2017. Pe lângă campionat, acesta a mai câștigat și Cupa și Supercupa României, ambele în 2019.

În străinătate, Gică Hagi le-a mai antrenat doar pe Bursaspor și Galatasaray. Celalte echipe din CV-ul său sunt FC Timișoara, FCSB și naționala României.

Începând cu această vară, Hagi este antrenorul Farului Constanța, echipă formată în urma fuziunii cu Viitorul.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și