Închide meniul

Gică Hagi a luat atitudine! Anunțul oficial făcut de Farul Constanța, după ce „Regele” s-a enervat și a părăsit în timp record conferința de presă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 aprilie 2022, 11:29

Gică Hagi a luat atitudine! Anunțul oficial făcut de Farul Constanța, după ce „Regele s-a enervat și a părăsit în timp record conferința de presă

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Hepta

Farul Constanța a emis un comunicat oficial, cu privire la evenimentele petrecute la finalul meciului cu FC Argeș. Gică Hagi a răbufnit și a părăsit conferința de presă după numai 20 de secunde, din cauza lipsei jurnaliștilor în sală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța a avut o reacție oficială, după ce Gică Hagi a părăsit sala de conferințe în timp record, după partida cu FC Argeș.

Farul Constanța, anunț oficial după ce Gică Hagi s-a enervat și a părăsit conferința de presă

Farul a câștigat cu 2-0, dar bucuria „Regelui” s-a risipit repede. La final, Hagi a găsit o sală de conferințe goală, iar acest lucru l-a scos din sărite.

Gică Hagi a părăsit conferința de presă după aproximativ 20 de secunde, extrem de supărat.

Duminică dimineața, Farul a emis un comunicat oficial prin care a criticat dur atitudinea jurnaliștilor care n-au participat la conferință. Constănțenii au anunțat că, de acum înainte, Gică Hagi va participa la conferințe doar dacă se vor afla și jurnaliștii în sală.

Reclamă

Comunicatul oficial emis de Farul Constanța

„Farul Constanța constată, cu indignare, lipsa de respect a presei sportive față de clubul nostru, orașul Constanța, Dobrogea și toți susținătorii echipei.

Deși Farul Constanța se află în play-off-ul Ligii 1, competiție aflată pe primul loc în preferințele suporterilor români, mass media tratează cu dispreț chiar acțiunile de PRESĂ impuse cluburilor prin regulamentul media și care ar trebui să fie obligatorii pentru ambele părți!

Din păcate, ceea ce s-a întâmplat la finalul partidei de la Pitești, în etapa a 4-a din playoff – absența în totalitate a PRESEI la conferință – nu reprezintă, din păcate, un caz singular, astfel de situații fiind prezente la meciurile Farului de nu mai puțin de patru ori în acest sezon!

Reclamă 4 / 0/3

Din acest motiv, Farul Constanța consideră justificată participarea managerului tehnic al echipei noastre la conferința de presă NUMAI în cazurile în care este prezentă și PRESA!”, a anunțat Farul Constanța, pe site-ul oficial al clubului, după ce Gică Hagi a părăsit în timp record conferința.

Gică Hagi, furios după FC Argeş – Farul Constanţa 0-2

Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat. Facem caterincă? Atunci facem caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem!”, a spus Hagi la microfon. Managerul tehnic al Farului a ținut să precizeze că este a patra oară când i se întâmplă așa ceva.

Eu am vorbit cu cei de la club și vom face un comunicat în acest sens, nu este profesional să se întâmple acest lucru. Sunt meciuri de play-off! Fiecare trebuie să participe și să facă lucrurile cum trebuie. Clubul Farul va da un comunicat în acest sens.

Să îmi pun eu singur întrebări? Suntem în play-off. Unde e etica profesională, la ce nivel am ajuns? Dar asta e, iubesc prea mult fotbalul. Voi merge înainte. E a patra oară, nu prima. Și am atras atenția. Nu știu ce se întâmplă. E un punct negativ al fotbalului românesc. E destul de grav, e grav acest lucru!

Nu o dați cotită, hai să fim direcți, e lipsă crasă de etică profesională. Când apare cineva în fața lor merită mai mult respect. E lipsă de respect, sunt cine sunt. Scuzați-mă! Cu mine liga e mai interesantă. E mai interesantă cu mine pe bancă. Fără mine pe bancă sunteți mai săraci.

Dacă mie mi se cer niște lucruri, atunci să fim cu toții dacă vrem să progresăm. Dacă nu, hai să plângem. Nu e prima oară… a doua, a treia, a patra. Dar se continuă și acest lucru e grav. Eu după meci sunt pus într-o situație dificilă, e manipulare negativă vis a vis de numele meu. Sunt pus într-o situație destul de jenantă. Asta deja mă pune pe gânduri și mă fac să mă uit, pentru că sunt lucruri grave!„, a declarat, ulterior, Gică Hagi la digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și