Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit în direct la adresa autorităților! ”Vă faceți că nu auziți! Eu o zic de atâta timp”. Semnalul de alarmă tras de ”Rege”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 aprilie 2020, 5:58

Gică Hagi a răbufnit în direct la adresa autorităților! ”Vă faceți că nu auziți! Eu o zic de atâta timp”. Semnalul de alarmă tras de ”Rege”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi trage un semnal de alarmă

”Treaba asta trebuie tratată destul de serios. În primul rând administrativ. Cum va merge fotbalul înainte? Eu din prima v-am zis că va fi o criză. Ce a fost un leu, face acum jumătate. Unde sunt 100 vor fi 50, unde sunt 10 lei vor fi 5 lei… Ministerul Sportului, Federația, că ei ne conduc, toți. Să se facă o videoconferință și să se pună la cale un plan, nu fiecare să-și dea cu părerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: Vă faceți că nu auziți! Eu o zic de atâta timp

Cu toții producem bani în România, statul trebuie să realizeze facilități. Trebuie dată o lege pentru multinaționalele care au bugete foarte mari, care produc în România. Statul e numărul 1. El trebuie să susțină, să facă politicul, guvernul, Ministerul Finanțelor, MTS, prin președinții de la Federații.

Cu toții să vorbească și să vadă cum putem avea facilități. Avem parteneri care vin la sport? Am făcut o lege în care multinaționalele să investească în sport și în cultură? Ele produc miliarde în România. Ele pot susține sportul și viitorii mari sportivi. Înseamnă o lege, cum au dat-o și nemții, și englezii și americanii. Vă faceți că nu auziți! Eu o zic de atâta timp”, a spus Hagi, la Digisport

Viitorul nu a reușit până acum să ajungă în grupele cupelor europene, dar situația se poate schimba, susține Hagi. Asta doar dacă echipa va avea un buget de 15-20 de milioane de euro. 

”Noi nu mai suntem buni, competitivi? Dar de ce? Dați-ne și nouă buget de 15-20 milioane și o să vedeți cum ne batem cu cei de afară. E simplu dacă îți dorești să ai sport în țara ta, să investești în sport, în segmentul social acesta.

Reclamă

Cine aduce despre România, dacă noi nu mai ieșim în Europa? Nu ne aude nimeni, nu ne bagă în seamă la business. Noi numai la sport putem concura, în cultură, în astfel de lucruri”, anunță Hagi.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și