Închide meniul

Gică Hagi a recunoscut că are probleme cu banii. "Am luat un credit de la bancă. E o perioadă de criză!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2020, 7:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
Gică Hagi a recunoscut că are probleme cu banii. "Am luat un credit de la bancă. E o perioadă de criză!"

Profimediaimages

Gheorghe Hagi a făcut un credit bancar pentru a o ajuta pe Viitorul

"Regele" încă nu a găsit cui să cedeze o parte dintre acţiunile clubului şi asigurarea bugetului devine din ce în ce mai greu de realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Hagi s-a împrumutat pentru a ajuta Viitorul

Constănţenii au nevoie de finanţare, mai ales după ce au ratat calificarea în play-off. Pandemia a afectat şi mai mult conturile Viitorului, astfel că Hagi a decis să apeleze la ajutorul băncilor.

"În pandemie am luat un credit de la banca. Nu e simplu sa faci un club de fotbal, mai ales cu infrastructură frumoasă. Nu e uşor! Facem lucruri de viitor, vrem să producem jucători, suntem o fabrică. Acum, în perioada asta de criză, facem totul! Întotdeauna au fost discuţii pentru venirea de noi investitori. Nu e clubul meu, eu vreau ca acest club să rămână după mine. Vreau parteneri care sa vina cu mine. 

Nu vreau eu să deţin clubul, nu, nu! Totul se împarte, facem totul împreuna, eu vin de la sport în echipă. Nu eu singur fac lucrurile. Nu sunt eu patron. Eu vreau parteneri care să intre şi cu siguranţă îi voi avea! Cu siguranţă! Că o fi mâine, poimaine, sunt sigur că-i voi avea!", a spus Hagi la Digisport.

Viitorul tocmai a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 4-1, şi şi-a asigurat primul loc din play-out. Echipa din Ovidiu mai are de jucat trei meciuri în finalul acestui sezon.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și