Închide meniul

Gică Hagi a vorbit despre situația în care se află Steaua și Dinamo: „Asta e România!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 8:39 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 10:19

Reclamă
Gică Hagi a vorbit despre situația în care se află Steaua și Dinamo: Asta e România!”

Gică Hagi a vorbit despre situația în care se află Steaua și Dinamo

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, liderul din Liga 1, a vorbit despre situația în care se află Steaua și Dinamo! În prezent, atât Steaua, cât și Dinamo, evoluează în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi deplânge faptul că, în acest moment, Steaua și Dinamo nu se mai află în Liga 1 și nu găsește un motiv pentru care cele două echipe au ajuns în această situație.

Gică Hagi a vorbit despre situația în care se află Steaua și Dinamo

Totodată, „Regele” atrage atenția la faptul că statul românesc ar trebui să investească mai mult în sport.

„Sunt lucruri care mă depășesc din toate punctele de vedere. Îmi e greu să înțeleg cum o identitate a României să ajungă aici. Din păcate, în România s-a făcut acest lucru cu unul dintre brandurile cele mai mari.

De ce s-a ajuns aici, nu știu, chiar dacă sunt implicat, văd și am citit multe lucruri. Îmi e greu să dau un răspuns, dar e păcat pentru că cele doua branduri foarte mari ale României (n.r. Steaua și Dinamo) nu mai sunt atât de mari. Ce putem face, asta e România, vom vedea care va fi viitorul.

Reclamă

Cele mai mari branduri din România ajung într-o situație care nu poate fi explicată. De ce Real Madrid și Barcelona au un miliard (n.r. de euro) venituri, iar noi, care ne-am bătut cu ei, nu știm pe unde suntem. Dacă am găsi cauza, am găsi și răspunsul.

Eu sunt la partea tehnică, pe teren. Pentru partea juridica, sunt avocați, pe mine mă depășește. Trebuie să revenim la ce eram înainte. Să ne organizăm, să avem buget foarte mare. Tot fotbalul românesc trebuie să revină la ce era înainte, să se susțină sportul, cultura, sănătatea, așa cum ar fi normal. Să se investească așa cum trebuie”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

În prezent, Steaua se află pe locul 2 din Liga 2, cu 44 de puncte obținute. De cealaltă parte, Dinamo ocupă locul 4, cu 38 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo

Cristi Borcea a vorbit despre dragostea sa faţă de Dinamo, care a depăşit orice barieră. De asemenea, fostul patron al „câinilor” este de părere că trebuie să existe o singură echipă cu numele Dinamo, şi astfel un pas spre normalitate ar fi ca cele trei formaţii deja existente cu acest nume să se unească.

„Pentru asta am ajuns şi la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor…tot Dinamo.

Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal. (N.r. despre posibilitatea ca fiul să investească la Dinamo) Nu îl voi lăsa. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine…’ nu am ce să-i spun atunci.

(N.r. Trei echipe poartă numele de Dinamo) Primul lucru care trebuie făcut…să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo.

(N.r. Derby-ul cu CSA Steaua s-a mutat pe 18 aprilie) Ce derby? Dinamo este în Liga a 2-a, dar CSA Steaua este un avort spontan care nu îşi are locul acolo!”, a spus Cristi Borcea, într-un interviu exclusiv pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și