Închide meniul

Gică Hagi anunţă că vrea să antreneze cluburi uriaşe! "Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt de pe câmp"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2021, 17:22

Gică Hagi anunţă că vrea să antreneze cluburi uriaşe! "Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt de pe câmp"

Sport Pictures via Hepta

Gică Hagi revine pe bancă

"Există șansa să mă întorc în antrenorat. Iubesc această meserie, m-am dedicat, am muncit. Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt la Ovidiu, de pe câmp. Am ajuns, am demonstrat, și acum vreau să am provocările mele. Iubesc meseria asta, dar vreau provocările mele. Atât vă zic!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: "Provocarea cea mai mare e să devin cel mai bun"

Care e provocare mea cea mai mare? Să devin cel mai bun! Asta mi-au dat Real Madrid și Barcelona. Mi-au dat o mentalitate și cred că pot să devin cel mai bun în lume. 

Eu nu fac ceva să devin cel mai bun la București, până la graniță și după e imposibil, e greu. Nu, nu! Cel mai bun din lume! Eu așa lucrez. Că va fi așa sau nu, timpul ne va da răspuns. Vreau să-mi fac provocările", a spus Hagi, în cadrul emisiunii "Prietenii lui Ovidiu".

Oferte refuzate de Gică Hagi

Gică Hagi a recunoscut că a avut oferte importante pentru a reveni în funcţia de antrenor. Echipe de Rusia şi din Golf au vrut să îl umple de bani pe "Rege", dar acesta a explicat de ce le-a refuzat.

"Îmi doresc să fie un proiect bun. M-am dus foarte jos și e nevoie de timp să ajung la cei mari. Vreau să am un manager care să umble pentru mine.

Reclamă

Eu sunt deschis, ăsta e primul pas. Am avut oferte extraordinare din Golf și din Rusia, dar nu mi-am dorit", a spus Hagi.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și