Închide meniul

Gică Hagi i-a dat replica lui Anghel Iordănescu: „Nea Puiu, nu mi-am luat nicio viteză!”

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 22:30

Gică Hagi i-a dat replica lui Anghel Iordănescu: Nea Puiu, nu mi-am luat nicio viteză!”

Gică Hagi i-a dat replica lui Anghel Iordănescu

Gică Hagi, la o conferință de presă / Antena Sport

  • Gică Hagi i-a dat replica lui Anghel Iordănescu
  • „Nea Puiu, nu mi-am luat nicio viteză!”

Gică Hagi i-a dat replica lui Anghel Iordănescu, după ce fostul selecționer al României a spus despre „Rege” că „și-a luat avânt”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a plecat de la nemulțumirea lui Gică Hagi la adresa lui Edi Iordănescu, care nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Gică Hagi i-a dat replica lui Anghel Iordănescu: „Nea Puiu, nu mi-am luat nicio viteză!”

„Mulțumesc lui nea Puiu că-l apreciază pe Ianis, dar unul e nea Puiu și celălalt e băiatul lui. Din punctul meu de vedere, eu nu mi-am luat viteză, cum a spus dânsul. Eu am fost destul de rațional, am spus un lucru foarte pertinent. Nea Puiu cred că știe foarte bine ce înseamnă un jucător important. El chiar cunoaște noțiunea aceasta. Că eu mi-am luat viteză? 

Reclamă

Nea Puiu, nu mi-am luat nicio viteză. Noi vorbeam de lucrurile care s-au întâmplat altădată, când ne-a părut rău după 20 de ani. Lăcătuș nu a fost convocat la Campionatul Mondial din ’94. Selecționerul e bun sau nu e bun. Califică sau nu echipa? El ia decizii, are personalitate și ia decizie. Și-o asumă în totalitate. Trebuie să ți-o asumi. Cu siguranță, sută la sută, Edi Iordănescu, mi-a arătat mie, Gheorghe Hagi, că pentru el Ianis Hagi nu e important”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Ce a declarat Anghel Iordănescu la adresa lui Gică Hagi

Anghel Iordănescu a reacționat după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționer! „Regele” s-a declarat nemulțumit de faptul că Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista preliminară a stranierilor convocați la națională.

Reclamă

Anghel Iordănescu este de părere că Gică Hagi a exagerat, în momentul în care a avut o adevărată tiradă la adresa lui Edi Iordănescu.

Anghel Iordănescu și-a exprimat aprecierea pentru Ianis Hagi. Acesta consideră că Gică Hagi ar fi trebuit să aibă o discuție cu fiul său, înainte să-l atace pe Edi Iordănescu.

„Nu sunt un bun diplomat. În primul rând, cred că s-a creat o tensiune de care echipa națională nu avea nevoie. Îl respect pe Gică Hagi, care este prietenul meu. Îl admir pe Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

A comentat Gică Hagi. A explicat selecționerul. Ianis Hagi mai are nevoie de încredere? Mai are nevoie să mai apară pe o listă preliminară? Ianis Hagi este o certitudine. Gică Hagi și-a luat avant! Dar eu cred că stafful tehnic al echipei naționale a analizat.

I-am reproșat lui Edi că face această lista suplimentară, pe care trebuie să o dai… Eu puneam numai jucătorii despre care credeam că au cu adevărat o șansă. Ce rost are să chemi în banda dreaptă un mijlocaș de afară, care nu are nicio șansă să joace? Pentru ce îl pui pe lista aia suplimentară?

Edi mi-a spus că același lucru l-au făcut și cei dinaintea lui, la sugestia Federației Române de Fotbal. Daca jucătorul respectiv nu are șanse… ce rost are să-l pui?

Gică Hagi are dreptul să vorbească. L-am înțeles ca părinte. Să nu uite că a fost selecționer și a trecut prin situații de genul acesta. El putea să aibă o discuție cu Ianis Hagi, în condițiile în care el știe că atât Anghel Iordănescu, cât și actualul selecționer, îl apreciază pe Ianis Hagi”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”