Închide meniul

Gică Hagi, în conflict cu cei de la Sepsi! Scandalul a pornit de la fundaşul Mihai Bălaşa: „Nu e frumos ce face!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 ianuarie 2022, 13:11

Gică Hagi, în conflict cu cei de la Sepsi! Scandalul a pornit de la fundaşul Mihai Bălaşa: „Nu e frumos ce face!

Gică Hagi și-a ieșit din minți de ziua sa

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Gică Hagi, în conflict cu cei de la Sepsi
  • Scandalul a pornit de la fundaşul Mihai Bălaşa

Scandal între Gică Hagi şi conducerea celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Farul şi Sepsi au intrat în conflict din cauza fundaşului Mihai Bălaşa, disputat de către ambele echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, în conflict cu cei de la Sepsi

Se pare că fundaşul i-ar fi promis lui Gică Hagi că merge la Farul, apoi Sepsi şi Craiova s-au înţeles, iar apărătorul a ajuns în Covasna. Înfuriat, Regele s-a luat de conducerea lui Sepsi şi a comparat situaţia cu cea a lui Constantin Budescu. Acesta ajunsese la un acord cu Sepsi, dar apoi a fost deturnat de FC Voluntari. Laszlo Dioszegi îl contrează pe Hagi şi spune că echipa sa a plătit pentru transferul lui Bălașa 50.000 de euro, iar fundașul va câștiga 10.000 de euro lunar.

„Gică Hagi greșeste mult de tot, iar dânsul nu înțelege că deși te cheamă marele Gică Hagi, totuși unii jucători te și mai refuză. Nu am știut sub nicio formă că Mihai Balașa are ofertă sau i-a dat cuvântul domnului Hagi să meargă la Farul. Noi ne aflăm în negocieri pentru Bălașa încă de acum o lună. Dar la început nu ne-am înțeles cu Craiova.

Reclamă

Domnul Rotaru ne ceruse o sumă pe care noi nu puteam să o dăm. Am intrat în negocieri cu un alt fundaș, dar nu ne-am înțeles nici cu el. Într-un final, domnul Rotaru și-a redus pretențiile și am batut palma pentru Bălașa. Tranzacția s-a făcut pentru 50 de mii de euro. 25 de mii îi plătim acum și 25 de mii de euro îi vom achita la vară.

Noi nu l-am pus pe Mitrea să îl sune niciodată pe Larie, deoarece nu l-am vrut. Gică Hagi greșește mult cu aceste acuze. Poate că Mitrea l-a sunat, nu îi controlez telefonul, dar nu l-am pus noi niciodată. Noi nu i-am acuzat deloc pe cei de la Voluntari, ci doar pe Budescu. În schimb, vedem că domnul Hagi ne acuză pe noi cei de la Sepsi, nu e frumos”, a declarat patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, conform prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Hagi i-a făcut praf pe cei de la Sepsi

În prealabil, antrenorul Farului răbufnise la adresa celor de la Sepsi. „Aşa a fost şi cu Bălaşa. L-am dorit să vină dar, din păcate, în ultima secundă, nu ştiu cum a facut Sepsi de l-au luat. Îl certau pe Budescu şi ei au facut la fel, că am înţeles că dau telefoane la jucători. Când sunt făcuţi la o echipă, mai dau telefoane alţii să pluseze. Asta e, ce să-i fac”, a spus patronul antrenor al constănţenilor, la finalul meciului cu FC U Craiova.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”