Închide meniul

Gică Hagi, întâlnire specială cu Ionuț Stroe. Ce au discutat cei doi. ”Am convingerea că putem construi o nouă generație de aur”

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 12:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gică Hagi, întâlnire specială cu Ionuț Stroe. Ce au discutat cei doi. ”Am convingerea că putem construi o nouă generație de aur”

Facebook / Ionuț Stroe

Gică Hagi, întâlnire specială cu Ionuț Stroe. Ce au discutat cei doi

  • Stroe s-a întâlnit cu Gică Hagi
  • Cei doi au vorbit despre viitorul fotbalului din România
  • Liga 1 se va relua din 12 iunie

Cei doi au vorbit despre sport, finanțarea fotbalului și parteneriatele strategice dintre cluburile din Liga 1 și autoritățile locale. Totodată, Stroe a avut cuvinte de laudă pentru ”regele” fotbalului din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Stroe, întâlnire cu Gică Hagi: ”Vom construi o nouă generație de aur”

”Am avut azi onoarea și plăcerea să discut cu Gheorghe Hagi la sediul MTS. Am vorbit despre sport, despre finanțarea sportului, despre necesitatea parteneriatului dintre autorități și cluburi. Despre efort, sacrificii și performanță. 

Gică Hagi e unul dintre marii campioni ai României și un sportiv celebrat la nivel mondial. Dincolo de performanțele sale ca jucător, grație experienței sale internaționale, Hagi a construit la Constanța un proiect unic în România. Academia sa propulsează anual jucători tineri foarte valoroși, iar clubul de fotbal a reușit performanțe incredibile la nivel competițional. Am convingerea că, alături de Gheorghe Hagi și prin contribuția celorlalți sportivi de valoare ai României, putem construi o nouă generație de aur”, a scris Stroe pe Facebook.

Reclamă

Liga 1 se reia din 12 iunie. LPF a suspendat meicurile lui Dinamo

Liga 1 se va relua din 12 iunie cu meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, partida urmând să fie urmărită în format live-text pe antenasport.ro. FC Viitorul va evolua contra Politehnicii Iași duminică, de la ora 17:00, iar derby-ul rundei se va juca între CFR Cluj și FCSB duminică, de la ora 20:00.

De asemenea, LPF a decis să suspende toate partidele lui Dinamo București, după ce magazionerul clubului a fost depistat cu noul coronavirus.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: "Nu funcţionează optim"!
Liga 1 • 16 mart., 15:41
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF
Liga 1 • 27 feb., 8:21
„O crasă lipsă de respect!” FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF: „Nu e normal! Am zis NU”
Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF
Liga 1 • 26 feb., 13:39
Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF! E suspect într-un dosar privind eliberarea de fişe medicale auto