Închide meniul

Gică Hagi, întâlnire specială cu Ionuț Stroe. Ce au discutat cei doi. ”Am convingerea că putem construi o nouă generație de aur”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 12:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gică Hagi, întâlnire specială cu Ionuț Stroe. Ce au discutat cei doi. ”Am convingerea că putem construi o nouă generație de aur”

Facebook / Ionuț Stroe

Gică Hagi, întâlnire specială cu Ionuț Stroe. Ce au discutat cei doi

Cei doi au vorbit despre sport, finanțarea fotbalului și parteneriatele strategice dintre cluburile din Liga 1 și autoritățile locale. Totodată, Stroe a avut cuvinte de laudă pentru ”regele” fotbalului din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Stroe, întâlnire cu Gică Hagi: ”Vom construi o nouă generație de aur”

”Am avut azi onoarea și plăcerea să discut cu Gheorghe Hagi la sediul MTS. Am vorbit despre sport, despre finanțarea sportului, despre necesitatea parteneriatului dintre autorități și cluburi. Despre efort, sacrificii și performanță. 

Gică Hagi e unul dintre marii campioni ai României și un sportiv celebrat la nivel mondial. Dincolo de performanțele sale ca jucător, grație experienței sale internaționale, Hagi a construit la Constanța un proiect unic în România. Academia sa propulsează anual jucători tineri foarte valoroși, iar clubul de fotbal a reușit performanțe incredibile la nivel competițional. Am convingerea că, alături de Gheorghe Hagi și prin contribuția celorlalți sportivi de valoare ai României, putem construi o nouă generație de aur”, a scris Stroe pe Facebook.

Liga 1 se reia din 12 iunie. LPF a suspendat meicurile lui Dinamo

Liga 1 se va relua din 12 iunie cu meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, partida urmând să fie urmărită în format live-text pe antenasport.ro. FC Viitorul va evolua contra Politehnicii Iași duminică, de la ora 17:00, iar derby-ul rundei se va juca între CFR Cluj și FCSB duminică, de la ora 20:00.

De asemenea, LPF a decis să suspende toate partidele lui Dinamo București, după ce magazionerul clubului a fost depistat cu noul coronavirus.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și