Închide meniul

Gică Hagi, mesaj de ziua lui Anghel Iordănescu: ”Un antrenor mare asta face. Nea Puiu, haideți înapoi la fotbal!”

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 8:55

Gică Hagi, mesaj de ziua lui Anghel Iordănescu: ”Un antrenor mare asta face. Nea Puiu, haideți înapoi la fotbal!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gică Hagi, mesajul de ziua lui Anghel Iordănescu: ”Un antrenor mare asta face. Nea Puiu, haideți înapoi la fotbal!”

  • Hagi, mesaj special pentru Iordănescu
  • ”Regele” are doar cuvinte de laudă pentru fostul selecționer
  • Iordănescu l-a antrenat pe Hagi în timp ce era la Steaua

Hagi a fost antrenat de Iordănescu timp de opt ani și jumătate la Steaua, dar și la echipa națională. ”Regele” are doar cuvinte de laudă pentru fostul selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: ”Nea Puiu era exigent ca antrenor!”

Gică Hagi, manager la FC Viitorul, îl descrie la superlativ pe cel care l-a ajutat să câștige Supercupa Europei și să ajungă în sferturi și opitimi la Mondiale.

”Până să vorbim de antrenorul Iordănescu, trebuie să spunem că el a fost un foarte mare fotbalist, mare de tot. Nea Puiu era exigent ca antrenor, nu şi rigid, nici n-avea cum să fie aşa fiindcă povenea dintr-un număr 10, iar decarii nu sunt rigizi.

Reclamă

Foarte disciplinat, riguros, extrem de exigent. Nu tolera lucruri care însemnau abatere de la un comportament pe care trebuie să-l aibă un jucător. În plus, a adus foarte multă personalitate acelei generaţii de la naţională”, a spus Hagi, pentru Gazeta Sporturilor.

Gică Hagi: ”Nea Puiu, haideți să întoarcem la fotbal”

”L-am apreciat și tactic fiindcă punea în teren exact ce lucram, ce ne arăta la analize şi la schemele pe care ni le cerea. În plus, nouă, celor din atac, ne spunea mereu că vrea să ne vadă creând, să luăm decizii. Un antrenor mare asta face, lasă jucătorul să şi inventeze, să decidă de unul singur.

Reclamă

Are de toate, familie frumoasă, chiar şi nepoţi, amintiri senzaţionale, o carieră formidabilă, ce să-i mai urez? Sănătate, să fie liniştit şi vreau să-l văd mai des la stadion. Nea Puiu, haideţi înapoi în fotbal! Noi, cei care suntem activi acum, avem nevoie de dumneavoastră, de nea Mircea Lucescu, de nea Imi, de nea Cornel Dinu. Să vă vedem în preajma noastră, să ne vorbiţi, să ne sfătuiţi”, a mai povestit Hagi, pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid