Închide meniul

Gică Hagi poate da lovitura! Italienii anunță interesul lui AC Milan pentru o "perlă" de la Viitorul: "Un decar din toate punctele de vedere"

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2021, 18:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Gică Hagi poate da lovitura! Italienii anunță interesul lui AC Milan pentru o "perlă" de la Viitorul: "Un decar din toate punctele de vedere"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi a dat prima lovitură

Jurnaliștii de la calciomercato au scris despre interesul lui AC Milan pentru Ștefan Bodișteanu. Italienii au fost impresionați și au vorbit la superlativ de tânărul de la Viitorul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan vrea să transfere de la Viitorul lui Gică Hagi

"Are gleznă fină, viziune excelentă, abilitatea de a alege în ce poziție să primească balonul și capacitatea să verticalizeze rapid către atacanți. Un număr 10 din toate punctele de vedere", a scris sursa citată.

Bodișteanu are doar 18 ani și evoluează ca mijlocaș ofensiv. Originar din Moldova, el s-a mutat în academia lui Hagi la vârsta de 11 ani. Acesta a jucat patru meciuri în acest sezon de Liga 1 și are, în total, șapte apariții la echipa mare a constănțenilor. 

"Bodișteanu este deja urmărit de scouterii formațiilor de top din Europa. The Gurdian l-a inclus pe lista celor mai bune talente născute în anul 2003. Numele lui a ajuns deja pe listele celor de la AC Milan", au mai spus jurnaliștii italieni. 

Sursa citată a atașat și un videoclip cu câteva faze create de Ștefan Bodișteanu. 

Reclamă
Reclamă 4

Viitorul pierde jucători pe bandă rulantă

Înainte să-l dea pe Bodișteanu la AC Milan, Gigă Hagi l-a împrumutat pe olandezul Bradley de Nooijer în Ucraina. El a semnat cu Vorskla Poltava.

"Fundașul stânga olandez Bradley de Nooijer a fost împrumutat la echipa ucraineană Vorskla Poltava (locul 5 în prima ligă) până la finalul acestui sezon. În vârstă de 23 de ani, Bradley de Nooijer a evoluat până în prezent în peste 100 de meciuri pentru formația noastră în perioada august 2017 – ianuarie 2021, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României și a Supercupei României de formația noastră în 2019. Mult succes, Bradley”, a transmis Viitorul într-un comunicat oficial.

Reclamă

23 de ani are De Nooijer și este cotat la 1,2 milioane de euro. El se afla la Viitorul din 2017, când a fost adus de la Dordrecht.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și