Închide meniul

Gică Hagi și-a găsit atacant după refuzul lui Denis Alibec! Michael Omoh l-a impresionat pe ”Rege” la debut. A reușit o ”dublă” de senzație în Farul Constanța – FC U Craiova 1948

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 ianuarie 2022, 21:36

Gică Hagi și-a găsit atacant după refuzul lui Denis Alibec! Michael Omoh l-a impresionat pe ”Rege” la debut. A reușit o ”dublă” de senzație în Farul Constanța – FC U Craiova 1948

Michael Omoh l-a impresionat pe Gică Hagi la debut

Facebook Farul Constanța

Michael Omoh l-a impresionat pe Gică Hagi la debut

Michael Omoh a avut nevoie de doar 5 minute să impresioneze la noua echipă. Atacantul adus liber de contract de la Academica Clinceni a deschis scorul în Farul Constanța – FC U Craiova 1948 cu un șut excepțional de la aproximativ 25 de metri. Balonul a ajuns direct în vinclul porții lui Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 45+1, atacantul a reușit ”dubla”, din pasa lui Bradley de Nooijer, și a dus scorul la 3-0.

Cotat la 250.000 de euro pe site-urile de specialitate, Omoh a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate cu echipa lui Gică Hagi.

Citește și:

Denis Alibec, ofertat de Gică Hagi

Denis Alibec a ajuns pe „lista neagră” la CFR Cluj și ar putea pleca în această iarnă. Atacantul de 31 de ani, dorit de Marius Șumudică în Turcia, tocmai a fost ofertat și de Farul. Chiar dacă a anunțat că nu își permite salariul internaționalului român, Gică Hagi ar fi găsit soluții pentru a da lovitura pe piața transferurilor.

Alibec a primit o propunere surprinzătoare de la „Rege”. Potrivit fanatik.ro, jucătorul care a marcat două goluri în actualul sezon din Liga 1 a fost chemat la Farul. Hagi s-a arătat dispus să îi achite 10.000 de euro pe lună, de trei ori mai puțin decât îi oferă ardelenii.

Reclamă

La această sumă se adaugă cei 40.000 de euro pe care îi primește Alibec de la Kayserispor, echipă care l-a împrumutat la CFR Cluj până pe 30 iunie 2022. Intrat în dizgrația lui Dan Petrescu, Denis nu s-a grăbit să accepte propunerea lui Gică Hagi.

Chiar dacă „Regele” a avut un rol important în cariera lui Alibec și l-a revitalizat după perioada petrecută la Inter, atacantul exclude varianta de a primi mai puțini bani. Astfel, a și refuzat propunerea primită de la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și