Închide meniul

Gică Popescu a anunțat cine va fi noul antrenor de la Viitorul: "A preluat deja conducerea." Ce rol va avea Gică Hagi

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2021, 14:29

Gică Popescu a anunțat cine va fi noul antrenor de la Viitorul: "A preluat deja conducerea." Ce rol va avea Gică Hagi

Hepta

Anunțul lui Gică Popescu

  • Viitorul l-a demis pe Mircea Rednic
  • Cine vine în locul lui

Cătălin Anghel a fost secundul lui Gică Hagi, dar a făcut parte și din staff-urile lui Ruben de la Barerra și Mircea Rednic. A mai fost "principal" în perioada 2009-2013, când a adus echipa în Liga 1 și a menținut-o pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Anghel, noul antrenor de la Viitorul

"Cătălin Anghel va fi noul antrenor al echipei, deja a preluat conducerea echipei în această dimineață. Va fi cel care va duce lucrurile până la finalul acestui sezon. Gică va fi alături de el, au lucrat împreună foarte mulți ani și va beneficia de sfaturile lui Gică. El va încerca să stea cât mai mult în jurul echipei. Mai avem 10 meciuri, iar obiectivul e să ne clasăm cât mai sus posibil în play-out", a anunțat Gică Popescu, la Digi Sport.

Hagi s-a hotărât să se implice din nou la Viitorul în ceea ce privește partea tehnică. "Regele" îl va asista pe Cătălin Anghel la antrenamente.

Reclamă

"Gică nu s-a implicat deloc până acum, nici pe la meciuri nu prea a vrut să vină. Gică a stat departe, dar acum a spus că vrea să fie alături de Cătălin la anumite antrenamente, să încerce să organizeze lucrurile împreună, deci va fi mult mai aproape de echipă decât a fost până acum", a mai spus Gică Popescu.

Cătălin Anghel nu mai are niciun obiectiv pentru care să lupte. Viitorul a fost eliminată din Cupa României în faza "16-imilor", de către Dinamo, iar în Liga 1 este abia pe locul 11. 

Reclamă

Gică Popescu, despre demiterea lui Mircea Rednic

Mircea Rednic a fost demis de la Viitorul după 1-2 cu codașa Poli Iași. "Puriul" a câștigat doar două partide în 2021. El n-a reușit să redreseze echipa după începutul de sezon dezasztruos cu Ruben de la Barerra pe bancă.

"Când l-am instalat pe Ruben de la Barrera, l-am instalat să rămână doi ani și jumătate. Lucrurile n-au mers bine. În noiembrie, am hotărât să-l aducem pe Mircea, un antrenor cu experiență, care cunoștea foarte bine Liga 1. Nici cu Mircea lucrurile n-au stat cum ne doream.

El a avut toată susținerea noastră, l-am susținut public, dar și în discuțiile private cu el. În momentul în care din 18 meciuri am câștigat doar două, am avut o discuție după meciul de aseară și de comun acord am considerat că e mai bine să punem capăt colaborării noastre. Când lucrurile nu funcționează, cei care plătesc sunt antrenorii. E o hotărâre care nu mi-a făcut plăcere nici mie, nici lui Gică", a afirmat Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Viitorul mai are de jucat un singur meci în sezonul regulat. Luni, gruparea din Ovidiu primeşte vizita celor de la Gaz Metan Mediaş.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:01
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”