Închide meniul

Gică Popescu a anunțat revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică! ”Regele” a refuzat un salariu astronomic

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 martie 2021, 6:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Gică Popescu a anunțat revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică! ”Regele” a refuzat un salariu astronomic

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi vrea să revină în antrenorat

Conform lui Gică Popescu, Hagi a fost ademenit cu o ofertă amețitoare, dar nu din Europa. În schimb, ”Regele” a refuzat și o propunere din primele șase campionate din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a refuzat un salariu de aproape 10 milioane de euro pe an

Hagi vrea să preia un club care să-i permită să facă performanță, după cum susține Popescu.

Gică dorește să revină pe bancă, dar nu la Viitorul. A avut multe oferte și pe bani mulți, dar a refuzat, știți că el nu vrea să preia o echipă în timpul campionatului, chiar dacă nu ar fi avut presiunea rezultatelor.

Deja Gică mi-a zis, un an mi-ajunge, din vară mă întorc. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa.

I s-a oferit un salariu sub 10 milioane, dar aproape de această cifră, era salariul pe un an. Dar Gică vrea la un club cu un proiect care să-i permită să facă performanță. A avut și o ofertă de la o echipă din primele 6 campionate din Europa”, a anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

Reclamă

Gică Hagi vrea o echipă care să-i permită să facă performanță

Hagi a anunțat încă din finalul anului trecut faptul că vrea să revină pe banca tehnică, dar așteaptă un proiect care să-i permită să facă performanță.

Staţi liniştiţi că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, şi o să fac ce îmi place, pe iarbă, să conduc o echipă.

Reporter AS.ro: Să ne așteptăm să te vedem la o echipă mare, din străinătate?

Reclamă 4 / 0/3

Orice e posibil, un proiect mare, o echipă mare. Eu trebuie să câştig, eu nu pot să fiu al doilea. Sunt şi al doilea, şi al treilea, dar nu îmi place. Locul 1, așa am fost eu învățat”, a declarat Gică Hagi pentru AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Hagi, ademenit cu milioane de euro
  • Ce oferte a refuzat ”Regele”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și