Închide meniul

Gică Popescu a anunțat revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică! ”Regele” a refuzat un salariu astronomic

Silviu Corneanu Publicat: 10 martie 2021, 6:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Gică Popescu a anunțat revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică! ”Regele” a refuzat un salariu astronomic

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi vrea să revină în antrenorat

Conform lui Gică Popescu, Hagi a fost ademenit cu o ofertă amețitoare, dar nu din Europa. În schimb, ”Regele” a refuzat și o propunere din primele șase campionate din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a refuzat un salariu de aproape 10 milioane de euro pe an

Hagi vrea să preia un club care să-i permită să facă performanță, după cum susține Popescu.

Gică dorește să revină pe bancă, dar nu la Viitorul. A avut multe oferte și pe bani mulți, dar a refuzat, știți că el nu vrea să preia o echipă în timpul campionatului, chiar dacă nu ar fi avut presiunea rezultatelor.

Deja Gică mi-a zis, un an mi-ajunge, din vară mă întorc. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa.

I s-a oferit un salariu sub 10 milioane, dar aproape de această cifră, era salariul pe un an. Dar Gică vrea la un club cu un proiect care să-i permită să facă performanță. A avut și o ofertă de la o echipă din primele 6 campionate din Europa”, a anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi vrea o echipă care să-i permită să facă performanță

Hagi a anunțat încă din finalul anului trecut faptul că vrea să revină pe banca tehnică, dar așteaptă un proiect care să-i permită să facă performanță.

Staţi liniştiţi că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, şi o să fac ce îmi place, pe iarbă, să conduc o echipă.

Reporter AS.ro: Să ne așteptăm să te vedem la o echipă mare, din străinătate?

Reclamă

Orice e posibil, un proiect mare, o echipă mare. Eu trebuie să câştig, eu nu pot să fiu al doilea. Sunt şi al doilea, şi al treilea, dar nu îmi place. Locul 1, așa am fost eu învățat”, a declarat Gică Hagi pentru AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:00

LIVE VIDEOCampionatele Europene de înot sunt ACUM în AntenaPLAY! Noi emoţii pentru cei 4 români care concurează

10:53

Andy Murray se operează la 37 de ani. Scoţianul s-ar putea retrage la Wimbledon 2024

10:46

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

10:42

Reacţia lui David Popovici când a aflat că a înotat timp de 100 m în interiorul recordului mondial al probei de 200 m, la CE

10:11

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

10:05

Kylian Mbappe a cerut oficial PSG să îi achite salarii şi prime neplătite de aproape 100 de milioane de euro!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și