Închide meniul

Gică Popescu a explicat de ce a mers cu Gică Hagi la antrenamentul lui Galatasaray. „Am dat timpul înapoi!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 21:15

Reclamă
Gică Popescu a explicat de ce a mers cu Gică Hagi la antrenamentul lui Galatasaray. „Am dat timpul înapoi!

Gică Popescu și Gică Hagi, reacţie despre viitorul lui Ianis Hagi

Hepta

„Două decenii, dar parcă ar fi fost ieri! Sâmbătă și duminică am dat, alături de Gică Hagi, timpul înapoi. Am fost invitați la Istanbul pentru un documentar despre marile momente ale lui Galatasaray și despre antrenorul nostru Fatih Terim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o mare plăcere și o mare onoare să ne revedem. Ca de fiecare dată când ne întoarcem acolo.

De ce au fost chemați Gică Popescu și Gică Hagi la Galatasaray

Ca de fiecare dată când retrăim momentele de atunci. Au trecut 21 de ani de când am cucerit Cupa UEFA. Dar ne-am simțit, eu și Gică, de parcă totul a fost ieri.

Apropo de „ieri”. Ieri, 3 iulie, s-au împlinit 27 de ani de la marea victorie contra Argentinei, acel istoric 3-2, la World Cup 94. Ne-am bucurat că această zi am petrecut-o din nou împreună!”, a scris Gică Popescu, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Reclamă

Pe lângă Cupa UEFA, Hagi și Popescu au cucerit și Supercupa Europei alături de Galatasaray. Se întâmpla 2000, după o victorie cu Real Madrid la Monte Carlo.

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Dezvăluirea lui Luis Figo despre transferul de la Barcelona la Real Madrid

Luis Figo a apărut în filmul eveniment, SuperPrieteni, cu care Gică Popescu şi-a făcut debutul în televiziune. Cei doi nu au ocolit subiectele delicate.

Reclamă

Luis Figo şi Gică Popescu au fost colegi pe Camp Nou. La trei ani după ce românul a plecat de la Barcelona, Figo a devenit protagonistul unui transfer care a rămas în istorie.

„- În 2000, ai decis să te duci la marele rival, Real Madrid. De ce ai făcut asta? De ce ai hotărât să laşi Barcelona şi să te duci la marele rival? Acel transfer a fost cel mai mare din istoria fotbalului, 62 de milioane de euro!”
– Da, aşa au fost împrejurările de atunci. Cred că orice profesionist care lucrează la o firmă sau la un club, dacă nu ţi se recunosc meritele pentru ceea ce faci, pentru dedicaţie şi pentru felul în care te identifici cu proiectele…”, a fost dialogul dintre Popescu şi Figo, de pe Santiago Bernabeu, la SuperPrieteni powered by SuperBet.

În vârstă de 48 de ani, Luis Figo a jucat un deceniu la marile cluburi din LaLiga. El a ajuns la Barcelona în 1995, de la Sporting Lisabona. A stat cinci ani la catalani, apoi au urmat tot cinci ani în echipa galactică a lui Real Madrid. În 2005, a plecat la Inter Milano, de unde s-a retras după alte patru sezoane.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:39

„Coşmarul s-a încheiat!” Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

8:28

Gică Hagi, extrem de vehement la adresa arbitrajului şi la conferinţa de presă: „Dacă ăsta nu e penalty… Ce vreţi mai mult?”

8:22

De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul

0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și