Închide meniul

Gică Popescu a oferit declarația zilei: ”Am așteptat meciurile ca pe desenele animate din vremea lui Ceaușescu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 6:48

Gică Popescu a oferit declarația zilei: ”Am așteptat meciurile ca pe desenele animate din vremea lui Ceaușescu”

Mediafax Foto / Octav Ganea via hepta

Gică Popescu a oferit declarația zilei: ”Am așteptat meciurile ca pe desene animate din vremea lui Ceaușescu”

Popescu a sperat ca fotbalul să revină cât mai repede, iar liga din Germania i-a îndeplinit ”dorința”. ”Baciul” spune că a așteptat să reînceapă partidele la fel ca desenele animate din vremea lui Nicolae Ceaușescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: ”Le-am așteptat așa cum o făceam cu desenele animate”

Popescu mai susține că partidele nu au același farmec fără spectatori în tribune.

”Am aşteptat meciurile din Bundesliga cum aşteptam când eram mic să mă uit 10 minute la desene animate, care se difuzau la finalul telejurnalului. 

M-am uitat la multe meciuri din această etapă, dar nu este acelaşi lucru ca atunci când se joacă cu stadioanele pline. Este ciudat să văd partide de fotbal fără spectatori”, a spus Popescu, pentru Mediafax.

Gică Popescu: ”Nu ținem jucătorii închiși ca niște animale”

Fostul internațional a mai declarat că jucătorii de la Viitorul respectă regulile impuse de autorități, dar așteaptă cât mai repede să reînceapă Liga 1.

Reclamă

”Toţi vrem reluarea campionatului, dar nu oricum. Nu putem să ţinem jucătorii închişi ca pe nişte animale şi să îi scoatem doar aşa la meciuri. Fotbaliştii trebuie să fie în condiţii bune pentru a putea relua campionatul. Şi aici mă refer şi la condiţii bune de sănătate, dar şi de natură umană.

După 9 săptămâni cât au stat copiii ăştia închişi în casă, să-i mai ţinem încă 4 săptămâni în camerele de hotel? Întreb de o lună de zile, de ce trebuie să îi ţinem ca pe animale, închişi în camere? De ce nu pot coborî în barul hotelului, hotelul fiind închis? De ce nu pot sta împreună, de ce nu pot juca împreună pe play-station, de ce nu pot vedea meciurile din Bundesliga împreună? Am crezut că visez urât când am văzut ce se întâmplă”, a mai declarat Popescu, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Popescu, declarația zilei despre meciurile din Germania
  • Fostul internațional este președinte la FC Viitorul
  • Popescu așteaptă reluarea Ligii 1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și