Închide meniul

Gică Popescu a răbufnit după ce FCSB a cerut la LPF amânarea meciului cu Farul. „Regulamentul trebuie să fie același pentru toată lumea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 13:13

Gică Popescu a răbufnit după ce FCSB a cerut la LPF amânarea meciului cu Farul. „Regulamentul trebuie să fie același pentru toată lumea

Gică Popescu a răbufnit după ce FCSB a cerut la LPF amânarea meciului cu Farul

Antena Sport

„Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB cere amânarea meciului cu Farul. Reacţia lui Gică Popescu

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!

Regulamentul trebuie să fie același pentru toată lumea. Și noi am trecut la un moment dat pe foaie patru juniori pentru a completa lotul. Din acest motiv există Lista A, Lista B… Mă repet, vrem doar să fie respectat regulamentul”, a spus Gheorghe Popescu, pentru Digi Sport.

Probleme mari la FCSB, înaintea meciului cu Farul

FCSB a depus, joi, la LPF, dosarul prin care solicită amânarea confruntării cu Farul. Se folosește de un pasaj din regulament care prevede că o echipă are nevoie de cel puțin 13 jucători valizi, dintre care un portar. În meciul din ultima etapă, cu CS Mioveni, roș-albaștrii au avut numărul minim. Numai două rezerve au stat pe bancă.

Florin Tănase și Andrei Miron sunt ultimii jucători care au devenit indisponibili. Amândoi s-au accidentat și nu pot fi recuperați până la ora jocului.

Reclamă

Echipa lui Gigi Becali a fost lovită din plin de pandemie. Nu mai puțin de opt fotbaliști au fost testați pozitiv cu Covid-19. Confirmați cu coronavirus au fost și Edi Iordănescu și Mihai Pintilii. Pe deasupra, FCSB are și infirmeria plină. Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Andrei Miron sunt accidentați.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și