Închide meniul

Gică Popescu a răbufnit: ”Mâncăm în casolete de unică folosință. După 4 săptămâni, devii o legumă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2020, 15:39

Gică Popescu a răbufnit: ”Mâncăm în casolete de unică folosință. După 4 săptămâni, devii o legumă”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Popescu, la AS.ro LIVE

”Suntem obligați să stăm în cantonament izolați, suntem obligați să luăm masa în casolete de unică folosință, cu tacâmuri de unică folosință și sa le aruncăm imediat după folosire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: După 4 săptămâni de cantonament, din punct meu de vedere devii o legumă
 

Sper ca după cele două săptămâni lucrurile să se mai relaxeze, pentru că este imposibil să ții o perioadă mai mare de două săptămâni, sau de 18 zile, jucătorii în cantonament.

După 4 săptămâni de cantonament, din punct meu de vedere devii o legumă. În fiecare săptămână suntem obligați să ne testăm, astfel ca după două săptămâni să avem trei teste facute”, a spus Gică Popescu.

Dacă totul decurge normal și nu vor apărea cazuri de COVID-19, jucătorii Viitorului vor avea practic doar două săptămâni de antrenamente colective înainte de reluarea meciurilor din Liga 1. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și