Închide meniul

Gică Popescu, alături de Cârţu în războiul cu ultraşii lui Mititelu: "E o icoană. Mă închinam seara la el"

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 9:36

Reclamă
Gică Popescu, alături de Cârţu în războiul cu ultraşii lui Mititelu: "E o icoană. Mă închinam seara la el"

Mediafax Foto via Hepta

Gică Popescu, alături de Sorin Cârţu

În ultima perioadă, Sorin Cârţu s-a trezit cu casa şi două cofetării vandalizate de fanii furioşi care susţin echipa lui Adrian Mititelu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sorin a fost şi va rămâne un simbol al fotbalului craiovean, el face parte din acea echipă din icoane. Aveam tapetat peretele din spatele patului meu cu pozele fotbaliştilor de la Craiova. Aceşti fotbalişti rămân icoanele copilăriei mele. Mă închinam seara la ele. Era tatăl nostru, al copilăriei noastre. El va rămâne unul dintre cei mai mari fotbalişti ai Craiovei. Nu aş vrea să intru în nicio polemică, dar este trist că jucătorii de nivelul lui Cârţu au parte de astfel de momente", a declarat Gică Popescu la PRO X.

Sorin Cârţu s-a trezit şi cu cofetăriile vandalizate

Incidentul a avut loc la doar câteva zile distanţă după ce Cârţu s-a trezit cu mesaje vulgare pe gardul locuinţei. Oficialul Universităţii Craiova a depus atunci plângere la Poliţie şi a spus că este convins că vinovaţi sunt suporterii echipei rivale din oraş, deţinută de Adrian Mititelu.

Acum, paguba este mult mai mare: Cârţu s-a trezit cu ambele cofetării "redecorate".

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și