Închide meniul

Gică Popescu are un mesaj tranșant! ”Dacă o echipă s-ar infecta, campionatul e compromis”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2020, 18:19

Gică Popescu are un mesaj tranșant! ”Dacă o echipă s-ar infecta, campionatul e compromis”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Popescu vorbește despre reluarea Ligii 1

”În momentul în care o echipă s-ar infecta, cred că acel campionat ar fi compromis și ar fi foarte greu să meargă mai departe. Cu toții dorim să ne reluăm activitatea”, a spus Gică Popescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardinho le-a dat tuturor mari emoții

Un caz care le-a dat mari emoții tuturor a fost cel al lui Ricardinho. Portughezul Voluntariului a fost testat totuși negativ la al doilea test de Covid-19. 

“Clubul FC Voluntari anunţă că jucătorul Ricardo Miranda Varzim (RICARDINHO) a fost diagnosticat NEGATIV contra COVID-19 în urma rezultatului testului PCR”, se arată pe pagina de Facebook a FC Voluntari.

După respectarea protocolului impus de autorităţi, privind cele 14 zile de izolare, fotbalistul se va alătura în cantonament lotului condus de Mihai Teja.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și